Findance.com
04:10 - 21.03.2024 / maailmalta / Findance
Haamu kolmantena pyöränä - 1700-luvulta peräisin walesilainen sotilas mukana nuorenparin suhteessa

Eräs pariskunta on Mirrorin mukaan kohdannut arvostelua avauduttuaan verkossa epätavanomaisesta suhteestaan. Rebekah Carmichael, ammatiltaan "haamuopas", koki yliluonnollisen käännekohdan elämässään tavatessaan Rupertin – 1700-luvulta peräisin olevan walesilaisen sotilaan hengen.

Amerikkalainen nainen kertoo haamun seuranneen häntä kotiin eräänä iltana, jonka jälkeen he "tutustuivat ja alkoivat viettää yhä enemmän aikaa yhdessä". Yllättävät tunteet syntyivät heidän välilleen, ja heistä muodostui pari. Myöhemmin Rebekah tapasi Katharynin, toisen henkimaailman sosiaalisen median kouluttajan, ja he rakastuivat.

Rebekahin mukaan hänen täytyi puhua avoimesti Rupertille suhteestaan Katharyniin ja kertoa elävän maailman kumppanilleen henkimaailman suhteestaan. Katharyn vakuuttaa, ettei tunne mustasukkaisuutta, koska hän "kunnioittaa yhteyttä", joka Rebekahilla ja Rupertilla on. Kolmikko viettää raporttien mukaan aikaa yhdessä ja "tekee retkiä".

Rebekah selitti Love Don't Judge -ohjelmassa, että hän ja Rupert kommunikoivat energioidensa kautta, ja heidän suhteensa keskittyy tunteisiin, "johtuen selvistä fyysisistä eroista välillään". Hän lisäsi: "Hän ymmärtää, että olen täällä fyysisessä maailmassa. Minun on elettävä elämääni tässä ja nyt.

"Hänen piti oppia, miten psyykkisesti aistin hänet. Kunnioittaen hän alkoi viettää enemmän aikaa siellä, missä asun. Hän oli aina hyvin selvä rajoista, haluten suostumuksen. Hän ei koskaan halunnut tunkeutua kotiini."

Kertoessaan suhteestaan Katharynin kanssa Rebekah sanoi: "Tapasimme henkilökohtaisesti vuosi sen jälkeen, kun aloimme puhua TikTokissa. Tulimme parhaiksi ystäviksi ja lopulta emme voineet enää kieltää tunteitamme toisillemme."

Katharyn ei ole romanttisessa suhteessa Rupertin kanssa, mutta he ovat ystäviä. "Rupert ja minä olemme ystäviä. Olemme viettäneet aikaa yhdessä, keskustelleet, tehneet retkiä yhdessä." Elävä pariskunta jakaa videoita ja live-lähetyksiä yhdessä verkossa olevien ihmisten yhteisölle, jotka saavat näkymän heidän haamuvuorovaikutuksiinsa.

Pariskunta kertoo saaneensa kommentteja kuten "olette hulluja" tai heitä on syytetty "valehtelusta" ja "paholaisten kanssa puhumisesta". "Nykyään päästetään kaikki ulos mielisairaaloistanne", eräs kommentoi. "Löytäkää Jeesus, ottakaa hänet sydämeenne", toinen kirjoitti.

Pariskunta oikaisi väärinkäsityksiä Love Don't Judge -ohjelmassa, vahvistaen, etteivät he kärsi mielenterveysongelmista, mutta ihmiset olettavat heidän "varmasti kärsivän" niistä heidän kiinnostuksensa ja elämäntapansa vuoksi.

Huolimatta tästä, he keskittyvät positiivisiin asioihin ja toivoon, jonka he ovat tuoneet monille samanhenkisille ihmisille. Rebekah lisäsi: "Minulle se on sen arvoista, kuinka moni ihminen on tullut kertomaan, että 'teit minusta järkevän, kiitos'."

Katharyn oli samaa mieltä: "Se oli todella yhteisö, joka perustuu ihmisille, jotka sanovat, 'luulin menettäväni järkeni'."

artikkelin avainsanat:
paranormaali parisuhde rakkaus