Findance.com
04:10 - 14.03.2024 / maailmalta / Findance
Äiti haluaa poikansa peruvan häät: "Morsian ei ole hänen arvoisensa"

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Eräs äiti on kertonut sosiaalisessa mediassa halustaan saada poikansa perumaan häät. Hän ei usko, että poikansa pitkäaikainen kumppani on tarpeeksi hyvä hänelle, mutta muut eivät ole vakuuttuneita tästä näkemyksestä, kertoo Mirror.

Äidin epäilykset morsiamesta

Äiti kertoo sosiaalisessa mediassa, että vaikka hänen 31-vuotias poikansa Peter on seurustellut 29-vuotiaan Ellien kanssa lähes seitsemän vuotta, hänellä ja Ellielä ei ole koskaan ollut läheistä suhdetta.

"Ellie ei ole kovin ystävällinen henkilö, ja olen aina ollut huolissani hänen käytöksestään", äiti kirjoittaa.

Hän kertoo muun muassa tilanteista, joissa Ellie on käyttäytynyt epäkohteliaasti hänen kotonaan, esimerkiksi kokatessaan illallista poikansa kanssa, mutta ei kutsunut häntä mukaan. Lisäksi Ellie aiheutti vahingossa vesivahingon, joka pilasi äidin parkettilattian.

Jännitteet kasvavat


"Vuodet ovat kuluneet, mutta Ellie ei ole yrittänytkään tutustua minuun. Olen yrittänyt lähestyä häntä, mutta kaikki yritykseni on torjuttu," äiti selittää.

Hän mainitsee myös tapauksen, jossa järjesti Ellien syntymäpäiväillallisen, mutta Ellie sanoi voivansa pahoin ja illallinen viivästyi.

"Häiden kutsu sai minut voimaan pahoin. Tunnen, että teen Peterille karhunpalveluksen, jos en kerro hänelle tuntemuksiani," äiti toteaa.

Hän kertoo riidelleensä asiasta poikansa kanssa, jonka jälkeen tämä ei ole enää vastannut hänen puheluihinsa.

Somepostaukseen reagoineet ihmiset ovat hämmästyneitä äidin näkökulmasta.

Eräs kommentoija kirjoittaa: "Haluaisin kuulla tulevan miniän näkökulman. Jos hän ei ole pyrkinyt lähentymään sinuun eikä ole 'ystävällinen', se johtuu todennäköisesti jostakin tapahtumasta teidän välillänne, jonka vuoksi hän on päättänyt pitää etäisyyttä. Olet ehkä syyllinen tässä tilanteessa."

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!