Findance.com
18:10 - 15.03.2024 / maailmalta / Findance
Hääpäivän julma pilailu: Vaimo nöyryytti anoppia

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Tuore aviopari koki ikävän välikohtauksen heidän hääpäivänään, kun morsiamen ystävä tarjoutui auttamaan sulhasen äitiä meikkausongelmassa. Tämä "apu" ei kuitenkaan ollut niin ystävällismielistä kuin miltä se aluksi vaikutti.

Mies kertoo Mirrorin mukaan sosiaalisessa mediassa: "Äitini ei ole aina käyttäytynyt parhaalla mahdollisella tavalla. Hän on ollut töykeä ja itsekeskeinen. Hän ja vaimoni eivät tulleet toimeen alusta asti."

Miehen mukaan hän asetti rajat äitinsä käytökselle ja ymmärtää, etteivät hänen vaimonsa ja äitinsä tule koskaan toimeen keskenään.

Häiden aikana ilmeni ongelma: sulhasen äidille tuli näkyvä värijälki poskeen. Morsiamen ystävä, meikkaaja, tarjoutui auttamaan, mutta tilanne eskaloitui.

Mies kertoo: "Vaimoni ja ystävänsä päättivät keppostella. He tekivät äidilleni todella tumman meikin, joka näytti naurettavalta hänen vaalealla ihollaan. Äitini luotti heidän neuvoihinsa, mutta päätti lopulta poistaa meikin ja jättää tahran näkyviin."

Mies ei tiennyt pilasta ennen kuin häämatkan jälkeen, kun he katsoivat hääkuvia ystävien kanssa.

"Ystävät nauroivat teolleen, mutta minä en nähnyt siinä mitään hauskaa. Sanoin, että he käyttäytyivät kuin koulukiusaajat", mies muistelee.

Tilanne kärjistyi, kun vaimo syytti miestä äidin puolustamisesta ja vaati täydellistä lojaalisuutta.

Miehen mukaan hänen äitinsä nauroi tilanteelle, mutta hän itse ei voinut hyväksyä vaimonsa ja tämän ystävien käytöstä.

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!