Findance.com
16:10 - 11.03.2024 / maailmalta / Findance
Anoppi järjestelee olohuonetta: "Ei lakkaa siivoamasta"

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Naisen kärsivällisyys on koetuksella, kun hänen anoppinsa päättää tulla ja järjestellä aina koko olohuoneen uudelleen, mikä on saanut hänet raivon partaalle.

Eräs nainen kertoo Mirrorin mukaan olevansa turhautunut, sillä hänen anoppinsa "ei lakkaa" siivoamasta heidän talossaan.

Hän kokee tämän "avun" pikemminkin ärsyttävänä kuin auttavana. Nainen mainitsee, ettei hänellä ole "helpointa" suhdetta anoppiinsa, ja tilanne kärjistyi, kun hän tuli kotiin täysin uudelleenjärjestettyyn olohuoneeseen.

Nainen avautui Mumsnet-sivustolla tilanteesta: "Hän on yliampuva ja 'avulias' tavalla, joka ärsyttää minua todella. Hän tekee mitä haluaa ja odottaa siitä kiitosta."

Naisen puolison vanhemmat olivat tulleet lainaamaan työkaluja, ja anoppi oli ilmoittanut tulevansa "siivoamaan ja silittämään" puolison paitoja, vaikka miehen vaimo väitti miehen olevan täysin kykenevä tekemään sen itse. Nainen jatkoi: "Puolisoni kertoi hänelle, että hän saa tulla, mutta ei siivoamaan."

Anoppi ei kuitenkaan kuunnellut ja oli "siistinyt" olohuoneen, joka naisen mielestä näytti siltä kuin "tornado olisi pyyhkäissyt läpi". Hän oli jopa siirtänyt huonekaluja "paremman iltavalon" vuoksi.

Anoppi tunkeilee toistuvasti

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun tällaista tapahtui. Nainen kertoi, kuinka he ovat vuosien ajan torjuneet anopin 'apua'. Aluksi kohteliaasti, sitten kategorisesti kieltäen.

"Hän kuunteli aiemmin, mutta kun menimme naimisiin ja ostimme talon, hänestä tuli kuin välinpitämätön ja tekee mitä haluaa."

Hän muisteli kertaa, kun anoppi leikkasi heidän niittykukkansa ja sanoi: "Ette halua noita rumia rikkaruohoja etupihallenne."

Vaimo sanoi: "Hän tiesi, että sen oli tarkoitus jäädä, mutta hän ei pitänyt siitä, emmekä antaneet periksi hänen valituksilleen siitä, kuinka ruma se oli, joten hän meni ja tuhosi sen."

Mumsnetin käyttäjät kiirehtivät kommentoimaan neuvoja tilanteen ratkaisemiseksi. Eräs neuvoi: "Hän kuulostaa painajaiselta. Älä anna hänen olla yksin talossanne, koska hän ei ole luotettava riippumatta siitä, mitä kukaan sanoo hänelle," ja toinen totesi: "Minä olisin raivoissani. Paras mitä voit tehdä on olla vastaamatta hänen viesteihinsä. Kerro miehellesi, että jos tämä tapahtuu uudelleen, kontaktia vähennetään."

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

artikkelin avainsanat:
anoppi parisuhde rakkaus siivoaminen siivous