Findance.com
20:10 - 04.03.2024 / maailmalta / Findance
Morsian kertoo äitinsä pilanneen kihlautumisen ilon

Nainen on ilmaissut "raivonsa ja vihansa" sen jälkeen, kun hänen oma äitinsä julmasti puhkaisi hänen onnellisen "kihlautumiskuplansa", raportoi Mirror.

Hän kertoi, kuinka hänen tuleva aviomiehensä oli "rakastavasti" teettänyt hänelle kihlasormuksen, valiten huolellisesti loistavan timantin, jotta se olisi erityisen erikoinen.

Kuitenkin perheelleen onnellisen uutisen ja sormuksensa ylpeänä näyttämisen jälkeen hän oli "tyrmistynyt", kun hänen äitinsä soitti hänelle muutamaa päivää myöhemmin kertoen "julmasta ja järkyttävästä" uutisesta. "Hän soitti minulle ja sanoi: 'Löysin sormuksesi Amazonista'", nainen kertoi vihaisena.

Myöntäessään, että tämä oli mahdotonta, sillä hänellä oli kaikki todistukset sormuksen yksilöllisestä valmistuksesta, hän kysyi: "Miksi ihmiset ovat tällaisia? Miksi? Hän oli etsimässä Amazonista sormuksia, jotka näyttävät minun sormukseltani? Hän on niin myrkyllinen."

Yksi somettaja kommentoi hänen häämurhettaan sanoen: "Se on kuin joku sanoisi, ettei pidä lapsellesi valitsemastasi nimestä", kun taas toinen kommentoi: "Se on kivi. Sen täytyy vain näyttää kivalta ja sinun pitää siitä, muulla ei ole väliä."

Monet olivat kuitenkin nopeita sanomaan, että yksilölliset sormukset eivät yleensä ole ainutlaatuisia: "Monissa yksilöllisissä sormuksissa valitset jalokiven, materiaalin jne, ja sitten he tekevät sen juuri sinulle. Tämä ei tarkoita, että sormus ei ole erityinen, se vain tarkoittaa, ettei se ole ainutkertainen."