Findance.com
00:10 - 05.03.2024 / maailmalta / Findance
Mies puolustaa päätöstään olla osallistumatta veljensä häihin - ja ihmiset ovat hänen puolellaan

29-vuotias mies on puolustanut päätöstään olla osallistumatta veljensä häihin, ja monet ihmiset ovat hänen puolellaan.

Hän kertoi Mirrorin mukaan somessa, että hän suunnittelee elämänsä matkaa – kuukauden mittaista vaellusta Etelä-Amerikassa, jota hän on suunnitellut yli vuoden ajan.

Hänen 31-vuotias veljensä kuitenkin ilmoitti viime hetken suunnitelmistaan mennä naimisiin.

Mies kirjoitti, että hänen veljensä on aina ollut spontaani, mikä on hyväksi, mutta joskus turhauttavaa. Veljen hääpäivä osui miehen matkan keskelle, ja veli oli tietoinen matkasta jo varausvaiheesta asti.

Mies kertoi veljelleen, ettei pysty osallistumaan häihin, mutta veli "suuttui", sanoen että häiden pitäisi olla tärkeä perhehetki ja että hänen pitäisi olla läsnä. Miehen vanhemmat ovat veljen puolella ja painostavat häntä perumaan matkansa osallistuakseen häihin.

Mies selitti ongelmaa sanoen, että hän on panostanut paljon aikaa, rahaa ja vaivaa matkan suunnitteluun. Hän kuitenkin ymmärtää, että häät ovat tärkeitä, ja tuntee pahaa veljensä suuren päivän missaamisesta. Mies ehdotti, että he voisivat harkita toista päivämäärää, mutta se oli mahdotonta, koska varaukset ja kutsut oli jo lähetetty.

Yksi henkilö kommentoi somessa: "Miksi ihmiset, jotka suunnittelevat viime hetken tapahtumia, odottavat muiden vain hyväksyvän sen ja sopeutuvan aikatauluihinsa."

Toinen lisäsi, että miehen kyvyttömyys ottaa huomioon muiden suunnitelmat tarkoittaa, että joskus ihmiset eivät voi osallistua hänen huonosti suunniteltuihin tapahtumiinsa.

Kolmas ehdotti, että mies pyytäisi perhettään maksamaan hyvitykset, jos he haluavat hänen osallistuvan.

Neljäs totesi, että jos suunnittelet häät veljesi matkan keskelle, josta olet tiennyt jo vuoden, hän ei tule osallistumaan.

Viides kertoi, että jos suunnittelet viime hetkellä, jotkut eivät voi osallistua.

artikkelin avainsanat:
häät naimisiinmeno