Findance.com
12:10 - 03.03.2024 / viihde / Tuija Mehtätalo
5 syötävää, jotka auttavat koiran pahanhajuiseen hengitykseen

Koirilla on tapana nuolla omistajiaan ja muita koiran mielestä mukavia ihmisiä esimerkiksi heidän kasvojaan.

Jos koiran hengitys haisee pahalle, se ei tunnu mukavalta. Koiran pahanhajuinen hengitys voi johtua koiran terveysongelmista.

Jos olet jo selvittänyt, että kyse ei ole mistään sellaisesta, kannattaisi muuttaa koiran ruokavaliota. Kun syötät koiralle tiettyä ruokaa, ne auttavat vähentämään koiran pahanhajuista hengitystä, kertoo BestLifeOnline.

5 syötävää, jotka tekevät koiran suusta paremman hajuisen:

Persilja, joka ei vain peitä pahaa hajua, vaan se myös neutraloi koiran kehossa olevia pahoja hajuja. Se myös auttaa ruuansulatuksessa, joka voi myös olla pahan hengityshajun syynä.

Korianteri, josta moni koira ei kuitenkaan pidä. Koirille ei pidä antaa korianterin varsia, koska ne sulavat mahassa niin huonosti.

Makeuttamaton probioottijogurtti, jota ei pidä antaa koiralle kuin pieni määrä, koska siinä on laktoosia, joka voi aiheuttaa monille koirille mahaongelmia. Probiootti vähentää koiran suolistossa ja suussa olevien huonojen bakteerien määrää ja samalla koiran hengityskin raikastuu.

Kookosöljy, jota voi lisätä kätevästi koiran ruuan sekaan, mutta vain pieni määrä. Se vähentää koiran suussa olevien haitallisten bakteerien määrää, joka on usein syynä koiran pahanhajuiseen hengitykseen.

Porkkanat ja omenat, jotka puhdistavat koiran hampaita hammasharjan tavoin, jolloin koiran suu voi haista paremmalle.

Lisää näitä koiran ruokavalioon vähitellen, jotta tiedät miten koira kestää niiden syömistä.