Findance.com
00:10 - 01.03.2024 / viihde / Tuija Mehtätalo
Jos nämä 7 merkkiä kuulostaa tutuilta, oli lapsuutesi todennäköisesti onneton

Me kaikki koimme lapsuudessa sekä ala- että ylämäkiä. Mutta oletko varma, oliko lapsuutesi onnellinen? Sitä voi olla vaikea sanoa, mutta jos se olikin onneton, siitä löytyy monta merkkiä.

On normaalia vähätellä sitä, että lapsuus ei ollut kovin onnellinen. Kaikkia merkkejä siitä on myös vaikea ymmärtää, että ne ovat merkkejä siitä, että lapsuusaika ei ollut kovin onnellista, kertoo Hack Spirit.

7 merkkiä siitä, että lapsuutesi ei tainnutkaan olla kovin onnellista:

1. Tunsit lapsena olevasi erilainen kuin muut lapset. Saatoit tuntea olosi ulkopuoliseksi, kun seurasit esimerkiksi muiden lasten naurua ja mukavien kertomusten kertomista.

2. Lapsuutesi ja varttumisesi sisälsi paljon ahdistusta esimerkiksi siitä, että pitäisi saada koulusta hyviä arvosanoja, miellyttää vanhempiaan ja yrittää saada ystäviä.

3. Sinulla on emotionaalisia ongelmia. Et oikein osaa ilmaista tunteitasi ja sinun on vaikea luottaa muihin ihmisiin.

4. Et osaa suhtautua rakkauteen oikein. Se ei tarkoita sitä, että et haluaisi, että sinua rakastettaisiin, vaan sitä, että pelkäät rakkauden satuttavan sinua.

5. Etsit jatkuvasti muiden esimerkiksi vanhempiesi ja ystäviesi hyväksyntää. Se ei johdu aina luonteestasi, vaan siitä, että kokenut oloasi hyväksi lapsuudessa.

6. Vaikeuksia muodostaa suhteita sekä romanttisia- että ystävyyssuhteita. Tämäkin liittyy pelkoon, että ne johtavat siihen, että ne satuttavat.

7. Pakeneminen todellisuutta ja lapsuus tuli ehkä vietettyä suurimmaksi osaksi kirjojen, elokuvien ja videopelien parissa.

Sinun kannattaisi uskaltaa kohdata menneisyytesi, jotta voisit päästä paremmin eroon onnettoman lapsuuden vaikutuksista.

artikkelin avainsanat:
lapsuus lifestyle persoonallisuus