Findance.com
10:40 - 28.02.2024 / viihde / Findance
Jenna, 21, käyttäytyy kuin koira - Se on poikaystävälle ok

Austinista, Texasista kotoisin oleva 21-vuotias Jenna on herättänyt huomiota erikoisella elämäntyylillään. Hän viettää aikaa "puppy play" -harrastuksen parissa, jossa hän käyttäytyy kuin koira. Jenna on toteuttanut tätä harrastusta lapsuudestaan asti, kertoo Love Don't Judge -YouTube-kanava.

Jenna kertoo: "Pyysin äitiäni leikkimään koirien kanssa kanssan niin että olin yksi koirista. Vanhempani aina kysyivät, milloin kasvan tästä ohi, mutta en koskaan kasvanut."

Nyt Jenna elää Mirrorin mukaan "koiran elämää" yhdessä 30-vuotiaan poikaystävänsä Lorenzon kanssa, joka rakastaa "hänen kykyään omaksua koiran rooli".

Hän lisää: "Puppy play on erittäin tärkeää suhteessamme. Siinä on paljon rakkauteni kieltä."

Kuitenkaan kaikki eivät ymmärrä hänen nelinkontin kuljeskeluaan, ja hän myöntää "saavansa paljon vihaa" koirana esiintymisestään.

Lorenzo sanoo: "Kun olemme julkisesti liikkeellä, se voi joskus olla hieman noloa. Mutta on olemassa oudompia asioita. Tyttö, joka esittää koiraa, ei ole oudointa. En pidä sitä outona."

Jenna jatkaa: "Kun ensimmäisen kerran kerroin hänelle tästä, hän ei perääntynyt lainkaan. Hän oli kuin "OK cool. Mitä minun pitää tehdä?".

Selittäessään, miksi nauttii "puppy playsta" niin paljon, Jenna sanoo pitävänsä koirien huolettomasta asenteesta maailmaan ja siitä, että heidän valintansa tehdään heidän puolestaan.

Hän toteuttaa "koiraelämäänsä" konttaamalla nelinkontin, käymällä ulkoilutettavana hihnassa, nukkumalla häkissään ja haukkumalla "omistajansa" käskyjen mukaan. Mutta elämäntyylinsä paljastamisen jälkeen Jenna on kohdannut vastustusta sosiaalisen median käyttäjiltä, jotka väittävät hänen olevan mielenvikainen.

Hän lisää: "Tiedän, etten satuta ketään. Elän vain elämääni internetissä ja sen myötä tulee tuomiota. Mennä koirapuistoon on tietenkin yksi suosikkijuttujani. Sanoisin, että Lorenzo on paras omistaja, jonka voisin ikinä toivoa. Hän huolehtii minusta. Tunnen olevani onnekkain koira suojassa."

Lorenzo sanoo: "Haluan antaa hänelle huomiota, kun hän sitä tarvitsee, ja saada hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi ja näkemään hänet onnellisena ja leikkisänä."

Katso video alla:

artikkelin avainsanat:
koira koirat lifestyle parisuhde rakkaus