Findance.com
06:10 - 25.02.2024 / viihde / Tuija Mehtätalo
Älä koskaan säilytä sänkysi alla näitä 7 asiaa

Oliko sinulla lapsena tapana huonettasi siivotessa heittää asioita sänkysi alle?

Moni saattaa tehdä niin myös aikuisena, jos makuuhuoneessa ei ole tarpeeksi tilaa säilyttää tavaroita.

Se ei ole paras vaihtoehto säilyttää omaisuuttaan. Asiantuntijoiden mukaan siitä voi olla paljon haittaa, varsinkin tiettyjen asioiden kohdalla, kertoo RD.

7 asiaa, joita ei missään nimessä pitäisi säilyttää sängyn alla:

1. Asiat, joita tarvitaan lähes joka päivä, kuten meikkilaukku tai lompakko. Niitä on ikävä kaivella sängyn alta, joten voisit säilyttää niitä sen sijaan vaikkapa vaatekaapissasi.

2. Tärkeitä asiakirjoja, jotka voivat jopa tuhoutua sängyn alla, jos sinne pesiytyy ötököitä. Niitä pitäisi säilyttää palonkestävissä lukollisissa laatikoissa.

3. Pahvilaatikoita, jotka keräävät pölyä ja likaa, jota ei sängyn allakaan tarvita. Ne tarjoavat myös ötököille mukavia piilopaikkoja. Säilyttämisen sijaan hävitä laatikot.

4. Vanhoja tietokoneita ja elektroniikkaa, jotka keräävät pölyä ja pilaavat feng shuin. Jos ne toimivat, lahjoita tai myy ne pois.

5. Valokuvat, jotka voivat tuhoutua sängyn alla esimerkiksi ötököiden toimesta. Säilytä ne sen sijaan albumeissa, joiden olisi hyvä olla vielä viileässä ja kuivassa paikassa.

6. Julisteita ja taidetta, jotka voivat mennä pilalle sängyn alla esimerkiksi liiallisen kosteuden takia. Miksi et ripustaisi niitä seinälle?

7. Syötävää, jotka eivät ole säilykkeitä. Muurahaiset tai jyrsivät voivat löytää niiden ääreen. Säilytä niitä sen sijaan keittiössäsi esimerkiksi ylähyllyillä.

Miksi säilyttää yhtään mitään sängyn alla, jolloin sinne kertyy vain turhaa pölyä?

artikkelin avainsanat:
asuminen Koti lifestyle makuuhuone sänky