Findance.com
12:10 - 24.02.2024 / maailmalta / Findance
Äidin poissaolo häistä raivostuttaa morsianta

Morsian jäi tyrmistyneenä juhlimaan ilman perhettään hänen hiljattain pidettyihin häihinsä, kertoo Mirror.

Sydänsuruissaan olevaa naista tukivat isän puolen sukulaiset ja ystävät hänen suurena päivänään, mutta äiti ja hänen perheensä eivät yksinkertaisesti saapuneet paikalle, mikä aiheutti suuren riidan.

23-vuotiaan morsiamen vanhemmat erosivat, kun hän oli nuori, ja hänen äitinsä meni myöhemmin uusiin naimisiin ja sai toisen lapsen, Jackin, joka on kahdeksan vuotta nuorempi.

Äiti otti yhteyttä tyttäreensä vasta päivän jälkeen selittääkseen poissaolonsa, ja kaikki pyöri toisesta avioliitosta peräisin olevan 15-vuotiaan pojan, Jackin, ympärillä. Hän oli ilmeisesti joutunut onnettomuuteen muutamaa yötä aikaisemmin, mikä oli järkyttänyt häntä - mutta fyysisesti hän oli kunnossa.

Kuitenkin sen seurauksena hän kieltäytyi menemästä autoon osallistuakseen sisarpuolensa häihin. Morsian selitti somessa: "Äiti sanoi tulevansa yksin tai muiden sisarpuolieni kanssa, mutta sitten auton kanssa tuli ongelmia, kun Jack alkoi paniikoida juuri kun he olivat lähdössä. Sitten äiti sanoi soittavansa Uberin häihin, mutta Jack oli pyörtynyt stressistä, joten hän ei voinut lähteä, koska pelkäsi jotain tapahtuneen hänelle.

"Ymmärrän, mutta rehellisesti sanottuna en tiedä, uskonko äitiäni 100-prosenttisesti. Hän kuulosti pahoittelevan, mutta olen silti pettynyt, että kukaan ei ilmoittanut minulle. Äitini, Jackin ja isäpuoleni lisäksi, jotka ovat saattaneet olla liian kiireisiä, sisarpuoleni ovat kaikki yli 16-vuotiaita ja heillä on omat puhelimet. Eikö he olisi voineet kertoa minulle?"

Morsian paljasti myös, että hänen äitinsä oli ehdottanut tapaamista, josta hän kieltäytyi, koska oli järkyttynyt. "Äitini suuttui tästä ja sanoi, että maailma ei pyöri minun ympärilläni ja minulla ei ole oikeutta olla vihainen siitä, ettei hän ollut läsnä nyt, kun tiedän miksi", hän paljasti.

"Sanoin hänelle, että en välitä, en halua nähdä häntä. Itse asiassa olen hyvin vihainen hänelle. Hän sanoi minun olevan itsekäs ja ettei hän ota yhteyttä minuun ennen kuin pyydän anteeksi, koska hän ei kestä lapsellisia raivokohtauksiani kaiken muun lisäksi."

Neuvoa pyytäen hän kysyi: "En tiedä. Luulen, että olisin vain pitänyt sanoa kyllä ja tavata hänet, mutta olen loukkaantunut. Hän ei ole vieläkään puhunut minulle, vaikka hän ei yleensä toteuta uhkauksiaan."

Somettajat ihmettelivät äidin toimintaa:

"Tässä vaiheessa, miksi haluaisit edes tavata äitisi? Tiedät mitä hän sanoo, hän vain puolustautuu ja sanoo sinulla ei olevan oikeutta tunteisiisi. Ja mitä sanoisit hänelle? Parantaisiko se suhdettanne? Hän ei voi korvata hääpäivän poissaoloaan, se laiva on jo lähtenyt. Luuletko, että hän olisi tukenasi, jos tulet raskaaksi tai synnytät tai kun hänen pitäisi hoitaa lasta? Ei kuulosta siltä. Jack olisi todella kateellinen vauvasta. Jos olisin sinä, en ottaisi yhteyttä häneen, ainakaan toistaiseksi. Paitsi jos on jotain erityistä, mitä haluat sanoa. Mutta hän ei tule muuttumaan. Olen pahoillani."

artikkelin avainsanat:
häät naimisiinmeno perhe