Findance.com
20:10 - 21.02.2024 / maailmalta / Findance
Äiti raivostuu siskolle sen jälkeen, kun hänen tytärtään ei kutsuttu häihin julmasta syystä

Äiti on järkyttynyt, kun hänen siskonsa on kieltänyt hänen 17-vuotiaan tyttärensä osallistumasta perhetapahtumaan. Siskon päätös järjestää lapsivapaat häät on herättänyt kiivasta keskustelua.

Perhejuhlien, kuten syntymäpäivien, häiden tai vauvakutsujen järjestäjänä voit itse päättää, ketkä kutsuu mukaan. Tällöin on kuitenkin oltava valmis kohtaamaan pettymys ja mahdolliset konfliktit, jos jätät kutsumatta odotetun vieraan, erityisesti läheisen perheenjäsenen. Eräs äiti on nyt suunniltaan, kun hänen tyttärensä on jätetty kutsumatta siskon häihin. Häät on päätetty järjestää ilman lapsia.

"Hänen päätöksensä jättää tyttäreni kutsumatta häihin, koska hän halusi lapsivapaan tilaisuuden, on täysin järjetön, koska tyttäreni on jo 17-vuotias ja pian täyttää 18", äiti kommentoi Mirrorin mukaan somessa.

Kun äiti otti asian puheeksi, siskon reaktio oli tyly

Äiti otti asian puheeksi siskonsa kanssa, jolloin sisko syytti häntä "raivokohtauksesta" ja totesi, että hänen tyttärensä ei tarvitse olla mukana "kaikessa".

Äiti päätti lopulta, että jos hänen tyttärensä ei saa osallistua, hän itse ei myöskään tule häihin.

Tämä johti siihen, että häntä nimitettiin itsekkääksi ja syytettiin sisaren tukematta jättämisestä.

Somen käyttäjät ovat suurilta osin äidin puolella, pitäen siskon päätöstä epäreiluna.

Kommentoijat tuomitsevat siskon päätöksen

Monet kommentoijat ovat ilmaisseet, että vaikka morsian voi suunnitella haluamansa häät, se ei anna hänelle oikeutta olla julma .

"Vaikka ymmärrän lapsivapaat häät, on erityisen ilkeää asettaa 'ei alle 18-vuotiaita' -sääntö, kun ainoa alle 18-vuotias on juuri täyttämässä 18", eräs kommentoija kirjoitti.

Toinen kommentoija totesi: "17-vuotias ei ole lapsi, ja kun sääntö kohdistuu vain sinun perheeseesi, sinulla on täysi oikeus jäädä kotiin."

Kolmas kirjoitti: "Olisin murtunut, jos siskoni tekisi näin. Kyllä, häät ovat hänen, mutta se ei vapauta häntä tekojensa seurauksista."

artikkelin avainsanat:
häät ikä naimisiinmeno