Findance.com
14:10 - 20.02.2024 / maailmalta / Findance
Nainen kieltäytyy luovuttamasta munuaistaan kuolevalle sisarelleen

Nainen on herättänyt keskustelua kieltäytymällä luovuttamasta munuaistaan kuolevalle sisarelleen, joka oli kohdellut häntä kaltoin heidän lapsuudessaan.

28-vuotias kertoo, kuinka hänen sisarensa "jatkuvasti halvensi häntä", haukkui ja fyysisesti pahoinpiteli häntä lapsena, raportoi Mirror.

"Siskoni ei ole koskaan pyytänyt anteeksi tekojaan, ja näyttää unohtaneen kaiken nyt aikuisena."

Nainen kertoo, että kiusaaminen on jättänyt häneen "syviä henkisiä arpia, joita hän kantaa yhä tänään.

Nainen sanoo: "Siskoni, 30, on taistellut munuaisten vajaatoimintaa vastaan viime vuoden ajan, ja hänen lääkärinsä ovat kertoneet, että hän tarvitsee kiireellisesti siirrännäisen selviytyäkseen. Tässä se juttu: lapsuudessani siskoni teki elämästäni helvetin. Olen yrittänyt antaa anteeksi ja jatkaa eteenpäin, mutta hän ei ole koskaan pyytänyt anteeksi tai osoittanut katumusta teoistaan."

"Nyt, kun hänen henkensä on vaarassa, perheeni painostaa minua luovuttamaan yhden munuaisistani hänelle. He sanovat, että se on hänen ainoa mahdollisuutensa, ja että olisin sydämetön kieltäytyessäni."

Nainen myöntää, ettei pysty "häivyttämään vihan tunnetta" sisartaan kohtaan ja on pyytänyt sosiaalisen median käyttäjiä kertomaan, mitä he tekisivät tässä tilanteessa.

Hän sanoi: "Miksi minun pitäisi uhrata osa itsestäni jollekulle, joka ei ole koskaan osoittanut minulle vähäisintäkään ystävällisyyttä tai myötätuntoa? Tiedän, että se kuulostaa itsekkäältä, mutta en vain pysty tuomaan itseäni siihen. Olenko väärässä kieltäytyessäni luovuttamasta munuaistani kuolevalle sisarelleni vaikean menneisyytemme vuoksi?"

Yksi käyttäjä ehdotti: "Jos et halua tehdä sitä, mene testeihin ja kerro lääkärille, että sinua painostetaan siihen."

Toinen henkilö kirjoitti: "Sinun pitäisi testata, oletko yhteensopiva, ja useimmat lääkärit, jos kerrot heille painostuksesta, auttavat ja sanovat, ettet ole yhteensopiva."

artikkelin avainsanat:
perhe sisko