Discovery+
20:10 - 06.02.2024 / tv-sarjat / Findance
Unelmahäät palaa kuudella uudella jaksolla

Unelmahäät tarjoaa keväällä 2024 kuusi uutta rakkaustarinaa.

Rakkausrealityn 7. tuotantokausi alkaa 11. maaliskuuta TV5:lla ja discovery+-palvelussa.

Kuusi paria sanoo toisilleen tahdon ympäri Suomen – Lempäälästä Kuopioon ja Sastamalasta Hyvinkäälle, sekä suomeksi että ruotsiksi.

Tarinat ovat täynnä draamaa ja elämänmakuista tunnelmaa. Yksi häistä joudutaan siirtämään viime hetkellä sulhasen terveydentilan romahtaessa, toisessa parissa kamppaillaan pussausvaikeuksien ja sitoutumishaasteiden kanssa. Kolmannen parin tarina etenee vauhdilla: ensitreffit kestävät kolme päivää, ja kosinta seuraa pian perässä.

Unelmahäät-parit

Reeta ja Miika, 30-vuotiaat, vihitään Kuopion Tuomiokirkossa. Suhteessa Reeta on pomo, ja Miika seuraa ohjeita. Suhteen alku oli kuoppainen, mutta rakkaus voitti lopulta.

Kirsi ja Janne, vannoutuneet suomirock-fanit, 49-vuotias Kirsi ja 42-vuotias Janne, saavat toisensa Hämeenlinnan kirkossa. Yhteinen intohimo on lempiyhtyeiden, kuten Apulannan ja Happoradion, keikat.

Elli ja Eero, 25-vuotias parturi-kampaaja ja 27-vuotias rakennusalan ammattilainen, vihitään Kuhmalahdella. Heidän tarinansa on täynnä yllätyksiä ja haasteita.

Michaela ja Mårten, 33-vuotias Michaela ja 28-vuotias Mårten, saavat siunauksen avioliitolleen Sastamalassa. He asuvat Ruotsissa, ja heidän juhlassaan on kansainvälinen tunnelma.

Tiina ja Tomi, 34-vuotias Tiina ja 38-vuotias Tomi, sanovat toisilleen tahdon Hyvinkään vanhassa kirkossa vain yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen. Heidän tarinansa alkoi Tolpan Krouvissa Hyvinkäällä.

Tanja ja Susanna, 34-vuotias Tanja ja 24-vuotias Susanna, tapasivat Tinderissä ja saavat kirkollisen siunauksen avioliitolleen. Heidän suhteensa alkoi raskauden ja kaksosten syntymän aikaan.