Findance.com
14:10 - 02.01.2024 / maailmalta / Findance
Serkun kinkkutemppu rikkoi PS5:n - Äidillä on nyt vaatimus
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Erään äidin kokemus, jossa hänen sisarensa lapsi pilasi hänen poikansa PlayStation 5 -konsolin, on aiheuttanut vilkasta keskustelua ja mielipiteiden jakautumista verkossa.

Äiti osti Mirrorin mukaan PlayStationin pojalleen, mutta pian sen jälkeen sisaren nelivuotias poika työnsi kinkkusiivun konsolin levyasemaan ja yritti käynnistää sen, mikä johti laitteen rikkoutumiseen. Tämän lisäksi lapsi tiputti ohjaimen kovalle lattialle, aiheuttaen siihen lievää vahinkoa.

Äiti jakoi tarinansa sosiaalisessa mediassa, jossa hän ilmaisi turhautumisensa ja vaati sisartaan ostamaan uuden konsolin korvaamaan rikotun laitteen. Hän ilmoitti, ettei sisar tai sisaren lapsi olisi tervetullut hänen kotiinsa ennen kuin uusi konsoli korvattaisiin. Äidin mukaan sisaren olisi pitänyt valvoa lastaan paremmin.

Osa kommentoijista piti äidin vaatimusta kohtuuttomana, kun taas toiset olivat sitä mieltä, että sisaren olisi pitänyt valvoa lastaan paremmin ja korvata rikkoutunut konsoli.

Eräs kommentoija totesi, että sisaren olisi pitänyt valvoa lastaan ja varmistaa, ettei hän aiheuta vahinkoa toisen kodissa.

Lisäksi mainittiin, että Sony ei todennäköisesti kunnioittaisi takuuta, jos laitteesta löytyisi kinkun jäämiä. Toisen mielestä sisaren olisi joko korvattava konsoli tai maksettava korjaukset.

Tämä tapaus heijastaa laajempia kysymyksiä vastuusta ja siitä, kuka on velvollinen korvaamaan vahingot, kun lapset aiheuttavat vahinkoa. Se osoittaa myös, kuinka tärkeää on valvoa nuorempia lapsia, erityisesti kun he ovat vieraina toisten kodeissa.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut oudoimmat PlayStation 5 PS5