Findance.com
02:10 - 30.12.2023 / viihde / Findance
Kolmen lapsen äiti hehkuttaa: "Minua ei uskota 40-vuotiaaksi"

40-vuotias kolmen lapsen äiti Lauren Tipton todistaa, että kuntoilu ja nuorekas tyyli eivät ole iästä kiinni. Lauren, joka jakaa aktiivisesti sisältöä TikTokissa, on saanut huomiota erityisesti nuorekkaasta olemuksestaan ja kuntoiluvideoidensa kautta, kertoo The Sun.

Lauren esittelee sosiaalisessa mediassa kuntoilurutiinejaan, usein pukeutuneena urheiluliiveihin ja leggingseihin, korostaen hänen vahvoja käsivarsiaan.

"Parhaassa kunnossa elämässäni 40-vuotiaana ja kolmen lapsen äitinä", hän toteaa yhdessä julkaisuistaan. Laurenin tyyli on nuorekas, ja hän usein esiintyy videolla tank topissa ja farkkushortseissa, säteillen teinimäistä energiaa. Hän mieltää myös itse pukeutuvan kuin teinit.

Yksi merkittävä hetki Laurenin julkaisuissa oli, kun häneltä kysyttiin paperit alkoholia ostaessaan.

"Kun olet 40-vuotias ja sinulta kysytään henkilöllisyystodistusta alkoholiliikkeessä", hän iloitsi ja jakoi videon, jossa tanssii ilosta.

Hänen energiansa ja nuorekas olemuksensa ovat saaneet seuraajilta innostuneita kommentteja, kuten "Voin kyllä ymmärtää miksi!".

Katso videot alla:

@laurentipton_ Just a mom still dressing like a teen #momover40 #mom #turningmomintome #2023 #foru

@laurentipton_ 40 with 3 kids best shape of my life #mom #fit #fitat40 #abs

@laurentipton_ #rodstewart #thinkimsexy #momtok #thisis40 @Rod Stewart - Rod Stewart

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!