Findance.com
02:10 - 21.12.2023 / viihde / Findance
42-vuotias TikTok-Tina iski 24-vuotiaan Tinder-Kasperin

42-vuotias somevaikuttaja Tina Kubinska Slott on löytänyt onnen 24-vuotiaan Kasper Borumin kanssa, raportoi The Sun.

Pariskunta, joka kohtasi Tinderissä, on osoittanut, että rakkaudella ei ole ikärajaa. Tina ja Kasper ovat jakaneet rakkaustarinansa sosiaalisen median tileillään, ja heidän tarinansa on inspiroinut monia.

Vaikka Tina on saanut osakseen kritiikkiä ja ikävää kommentointia, jossa häntä on verrattu Kasperin äitiin, hän on vastannut arvostelijoilleen päättäväisesti.

Tina kehottaa muita olemaan luopumatta rakkauden etsinnästä ja korostaa, ettei koskaan pidä tyytyä vähempään kuin mitä ansaitsee.

Tina on jakanut videokoosteen, jossa Kasper kohtelee häntä kuin kuningatarta; hän laittaa ruokaa, ostaa kukkia ja koristelee kotia. Lisäksi Kasper on tuonut hänelle teetä sänkyyn ilman paitaa, mikä on herättänyt ihastusta Tinan 83 tuhannen seuraajan keskuudessa. Monet ovat kommentoineet, että on selvää, kuinka paljon Kasper palvoo Tinaa.

Kritiikistä huolimatta rakkaus kukoistaa

Vaikka osa sosiaalisen median käyttäjistä on kritisoinut pariskunnan ikäeroa, Tina ja Kasper ovat vastanneet kritiikkiin itsevarmasti. Kasper on jakanut videoita, joissa hän toteaa, että "42 ja 24 voivat löytää toisistaan rakkauden", ja korostaa, että "ikä on vain numero". Tina puolestaan on ilmaissut olevansa onnellinen ja tuntevansa voittaneensa arpajaiset.

Pariskunnan tarina on esimerkki siitä, miten rakkaus ei tunne ikärajoja, ja se on kannustanut monia olemaan välittämättä ympäristön ennakkoluuloista. Heidän tarinansa on rohkaiseva muistutus siitä, että rakkaus on henkilökohtainen matka, joka ei aina noudata yhteiskunnan asettamia normeja.

Katso video alla:

@tinamiks Keep them high and never settle for less #fyp #youngerbf #boyfriend #agegaplove @Kasper Borum

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!