Findance.com
18:10 - 19.12.2023 / viihde / Findance
50-vuotias somevaikuttaja näyttää: "Bikinit ovat kaikille"

Jessie Kay Here, viisikymppinen somevaikuttaja on herättänyt huomiota viestillään, jossa hän korostaa, ettei bikinien käyttämiseen ole ikärajaa.

Hän painottaa, että kenenkään ei pitäisi määritellä, mitä toisen tulisi pukea päälleen, kertoo The Sun.

Jessie haastaa usein vallalla olevat käsitykset, joiden mukaan tietyssä iässä naiset olisivat "liian vanhoja" käyttämään bikineitä.

Hän kysyy, miksi tällaisia vanhentuneita sääntöjä edes on olemassa, ja ehdottaa, että yhteiskunnan kauneus- ja nuoruusarvostukset ovat osasyynä.

Jessie korostaa, että jokainen keho on kaunis ja erilainen omalla tavallaan. Hän kehottaa ihmisiä keskittymään vähemmän siihen, miltä heidän "pitäisi" näyttää, ja enemmän terveyteen, itsevarmuuteen ja mukavuuteen omassa kehossaan.

Kommentoijien tuki

Jessien viesti on saanut laajaa tukea seuraajiltaan. Eräs kommentoija mainitsi olevansa lähdössä lomalle ja tarvitsi kuulla tämän viestin.

Toinen yhtyi Jessien näkemykseen, että kaikenikäiset ja kaikenmuotoiset ovat tervetulleita käyttämään bikineitä.

Katso video alla:

@jessiekayhere #ageism #bodypositivity #ConfidenceIsKey #rockthatbikini #EmbraceYourBody #IgnoreTheHaters #WomensEmpowerment #ClickBait #fyp #uniqueperspective #relatablecontent

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!