Netflix
16:10 - 11.12.2023 / tv-sarjat / Findance
Stranger Things -sarjan viimeisen kauden kuvaukset alkavat

Stranger Things -sarjan viidennen ja viimeisen kauden tuotannon on asetettu alkavaksi tammikuun alussa, kertoo Variety.

Kuvausten aloittaminen on viivästynyt yli seitsemän kuukautta WGA:n ja SAG-AFTRA:n lakkojen vuoksi.

Koko sarjan näyttelijäkaarti palaa viimeiselle kaudelle, mukaan lukien Noah Schnapp, Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gates Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke ja Priah Ferguson.

Uutena tähtenä Terminator-elokuvasta tunnettu Linda Hamilton liittyy viidennelle kaudelle, ja Prey sekä 10 Cloverfield Lane -ohjaaja Dan Trachtenberg ohjaa ainakin yhden jakson. Ohjaustiimiin kuuluvat myös Duffer-veljekset ja Shawn Levy, jotka toimivat myös tuottajina.

Shawn Levy on kommentoinut, että viidennen kauden Stranger Things tulee olemaan "suurta, suurta elokuvallista kerrontaa" ja "yhtä suuri kuin suurimmat elokuvat, joita näemme."

Sarjan viidennen kauden julkaisun odotetaan tapahtuvan aikaisintaan vuonna 2025.

Sillä välin "Stranger Things: The First Shadow" -niminen näytelmä, joka sijoittuu Hawkinsiin, Indianaan vuonna 1959 ja käsittelee sarjan useiden päähenkilöiden alkuperää, saa ensi-iltansa Lontoon West Endin Phoenix-teatterissa 14. joulukuuta.

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!