Archetype Entertainment
00:10 - 11.12.2023 / pelit / Findance
Aikadilaatio innoitti tulevaa Exodus-peliä

Archetype Entertainment kehittää Exodus-tieteisroolipeliä PlayStation 5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle.

Exodus on Archetype Entertainmentin ensimmäinen peli, jonka perusti Wizards of the Coast vuonna 2019. Studioon on koottu entisiä kehittäjiä BioWarelta, 343 Industriesilta ja Naughty Dogilta. Exodus on kunnianhimoinen tieteisroolipeli, joka käsittelee aikadilataation teemaa.

Aikadilaatio tarkoittaa sitä, että korkean nopeuden matkustamisen aikana aika kuluu hitaammin, mikä saa avaruuden tutkimusmatkailijat elämään kauemmin kuin heidän ystävänsä ja perheensä kotona.

Ihmiskunnan uusi alku

Exoduksessa ihmiskunta on pakotettu hylkäämään Maan ja perustamaan uuden sivilisaation vihamielisessä galaksissa. Pelaaja ohjaa Matkustajaa, henkilöä, jolla on tehtävänään tutkia kaukaisia aurinkokuntia edistyneen avaruusteknologian löytämiseksi. Matkustajan päivät ovat vuosikymmeniä ihmiskunnalle uudella planeetalla.

Tämän konseptin myötä pelaajien valinnat aiheuttavat perhosefektejä koko ihmiskunnalle uudella planeetalla, erityisesti heidän omien läheistensä elämässä, ja Matkustaja näkee nämä vaikutukset sukupolvien ajan.

Pelaajan valinnat keskiössä

Pelaajan valinnat ovat keskeisessä osassa Exoduksessa, vaikuttaen yksittäisiin taisteluhetkiin ja muokaten koko tarinan kaarta. Pelissä on mukana avaruusaseita ja perinteistä ampumista, syvällinen etenemisjärjestelmä ja joukko kumppanihahmoja.

Lisäksi Matthew McConaughey esiintyy Digital Trendsin mukaan jollain tavalla Exoduksessa, ja hän esitteli pelin The Game Awards -tapahtumassa paljastaen sen ensimmäisen trailerin.

Exodus - traileri

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!