Findance.com
12:10 - 05.12.2023 / viihde / Findance
TikTok-Jade innostui nänniliiveistä: "Historiaa"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Malli on ollut tyytyväinen kokeiltuaan uutta Skimsin rintaliivia, jota hän kuvaa The Sunin mukaan "välittömäksi rintojen suurennusleikkaukseksi". Hän ihastui erityisesti liivien nännikoristeeseen.

TikTok-käyttäjä Jade Lily loi uuden videon saatuaan Skimsin nänni-rintaliivit. Hän koki, että oli "naisten velvollisuus" ostaa tämä alusvaate. "Tämä on tutkimusta", Jade jatkoi. "Meidän täytyy tietää, mistä on kyse."

Jaden mukaan Skimsin nänniliivit tulevat vielä olemaan kuuluisia. "Kun olen 85-vuotias, tämä tulee olemaan harvinainen keräilykohde", hän sanoi.

Jade, 25, halusi hankkia muotoilevan alusvaatteen ennen kuin se loppuisi myynnistä. Hän uskoi tuotteen myyvän loppuun ja halusi sen, koska uskoi, että "Kim K on tehnyt historiaa".

Jaden vaisto oli oikeassa. Nänniliivi, joka maksaa 62 dollaria, on tällä hetkellä loppuunmyyty kaikkialta.

Malli oli ihastunut siihen, miten rintaliivit näyttivät hänen päällään. "Tämä on yksi parhaista push-up-liiveistä, jotka olen koskaan pukeutunut. Toivon, että rintani aina näyttäisivät tältä."

Vaikka jotkut saattavat pitää liivejä naurettavina, toiset ovat ylistäneet niitä. Ne ovat voimaannuttaneet rintasyövästä toipuvia, jotka ovat menettäneet nänninsä, raportoi USA Today.

"Rintasyövän aiheuttaman kehon muuttamisen aiheuttama PTSD on traumaattista ja monille ei ole valintaa", kertoi selviytyjä Philecia La’Bounty USA Todaylle.

"Hän kertoi, että suuri yhteisö suree rintojensa menetystä ja on erittäin innoissaan tästä helposta, edullisesta ja kivuttomasta vaihtoehdosta saada nänninsä takaisin", hän kertoi lehdelle.

TikTok-videot

@jadeswildparty #skims #skimsreview #skimsbra

@jadeswildparty #skimstryon

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!