Thibault Daliphard / EpressPhoto / AOP
08:10 - 21.11.2023 / elokuvat / Findance
Nicholas Hoult on Lex Luthor tulevassa Superman: Legacy -elokuvassa
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

James Gunn on valinnut Nicholas Houltin esittämään Lex Luthoria tulevassa DC Studiosin uudelleenkäynnistetyssä Superman-elokuvassa.

Nicholas Hoult, tunnettu monista rooleistaan sekä isoissa että pienissä tuotannoissa, on nyt virallisesti valittu näyttelemään Lex Luthoria Superman: Legacy -elokuvassa, vahvistaa Variety.

Tämä valinta täydentää elokuvan päähahmojen kokoonpanon, jossa David Corenswet ja Rachel Brosnahan nähdään jo Clark Kentinä ja Lois Lanena.

Varietyn mukaan Hoult oli yksi niistä näyttelijöistä, joita harkittiin Supermanin rooliin, mutta DC Studiosin yhteisjohtaja ja elokuvan käsikirjoittaja-ohjaaja James Gunn päätyi valitsemaan hänet Luthoriksi. Luthor on teollisuusmoguli, jolla on kalju pää ja joka on pakkomielle Kryptonin viimeisen pojan kukistamisesta.

Näyttelijälakon päätyttyä Gunn on ollut kiireinen täyttämään elokuvansa roolitusta. Hän vahvisti sosiaalisessa mediassa äskettäin, että Maria Gabriela de Faria on valittu toiseksi pahikseksi, Engineeriksi. Superpuolen hahmoina Supermania tukevat Vihreä Lyhty (Nathan Fillion), Hawkgirl (Isabela Merced), Mister Terrific (Edi Gathegi) ja Metamorpho (Anthony Carrigan).

Superman: Legacy on DC Studiosin uudelleenkäynnistetyn DC-universumin ensimmäinen elokuva. Gunn ilmoitti 11. marraskuuta, että tuotantotiiminsä työn ansiosta lakkojen aikana, elokuva on edelleen aikataulussa julkaistavaksi sen alkuperäisenä julkaisupäivänä, 11. heinäkuuta 2025.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!