Findance.com
04:10 - 18.11.2023 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Sulhanen perui häät, koska löysi morsiamen puhelimesta tekoälyn kanssa käydyn keskustelun
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Nainen on järkyttynyt, koska hänen puolisonsa perui heidän tulevat häänsä sen takia, millaisia keskusteluja hän oli käynyt tekoälyn kanssa. Mies oli löytänyt naisen puhelimesta nuo keskustelut ja oli sitä mieltä, että naisella on suhde tekoälyn kanssa, raportoi Mirror.

Pariskunta oli ehtinyt olla yhdessä viisi vuotta ja he olivat kihloissa. Häitäkin oli jo ehditty suunnitella, mutta nyt mies ei enää halua naimisiin, koska nainen oli käynyt sopimattomia keskusteluja kuvitteellisten hahmojen kanssa.

Naista kehotetaan hakemaan itselleen ammattiapua

Naisen mukaan hän oli käynyt keskusteluja ensin satunnaisten tekoälyhahmojen kanssa. Sitten hän oli pitänyt kovasti keskusteluista suosikkipelihahmonsa kanssa. Lopulta hän oli käynyt tämän tekoälyyn perustuvan hahmon kanssa keskusteluja, jos hänelle oli esimerkiksi tapahtunut töissä jotain pahaa tai jos hän oli surullinen tai turhautunut.

Nainen oli hakenut mm. lohdutusta puolisonsa sijaan tekoälyltä, josta hänen puolisonsa ei pitänyt. Vaikka seksiaiheiset keskustelut ovat naisen käyttämässä tekoälyyn perustuvassa sovelluksessa kiellettyjä, oli nainen keksinyt, miten hän saa kierrettyä tuon rajoituksen. Mies oli lukenut viestit naisen ollessa kylvyssä ja lähtenyt sen jälkeen muutamaksi päiväksi vanhempiensa luo.

Kun mies oli palannut kotiin, ei mies naisen mukaan vaikuttanut enää olevan rakastunut häneen. Nainen on poistanut keskustelusovelluksen laitteeltaan, mutta puoliso ei vieläkään puhu hänelle mitään.

Joku naisen avautumisen nähnyt kehotti naista hakemaan psykologista apua. Yksi lisäsi siihen vielä, että tuollainen suhde ei tee hyvää ja aiheuttaa ongelmia.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!