Findance.com
04:10 - 11.11.2023 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Ruokalähetti erehtyi kupeista - mies joi sen takia pissaa

Kun tilaa kotiin ruokaa, monet tilaavat samalla myös juotavaa. Eräs mies halusi hemmotella itseään herkullisella ruualla ja tilasi ruuan lisäksi myös pirtelöä, kertoo Unilad.

Mutta kun hän joi kulauksen pirtelöksi luulemastaan juomasta, tunsi hän heti, että kaikki ei ole kunnossa. Hän nimittäin huomasi, että kupissa oli pirtelön sijaan virtsaa!

Mies soitti ruokalähetille raivoissaan ja pyysi tämän paikalle selittämään, mistä oikein on kyse, koska hänelle on toimitettu pirtelön sijasta pissaa.

Kuski osasi heti paikalle tulleessaan selittää, miksi kupissa olikin pissaa eikä pirtelöä. Hän kertoi erehtyneensä kupeista, koska hän säilytti autossaan kuppia sen varalta, jos hän ei ehtisi pysähtymään pissalle, jota hän olikin nyt joutunut käyttämään, kuten hänelle oli käynyt usein aiemminkin. Kuppi oli samanlainen kuppi kuin pirtelökuppi, joten kuski kertoi erehtyneensä kupeista.

Mies sai jonkinlaisen hyvitysmaksun tästä ikävästä tapahtuneesta, mutta ei mielestään tarpeeksi suurta. Hän ei saanut takaisin esimerkiksi kuskille maksamaansa tippiä. Kuski, joka toimitti miehelle pissaa sisältävän kupin, on erotettu.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut oudoimmat