Findance.com
06:10 - 12.11.2023 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Miehen pyjamahousuista alkoi katoamaan nyörejä - hän syytti tästä vaimoaan

Mies ihmetteli, kuinka hänen pyjamahousuistaan alkoivat kadota nyörit. Hän luuli, että se oli jokin hänen vaimonsa tekemä pila, koska vaimo vietti heidän kotonaan paljon aikaa yksin, joten vaimolla olisi ollut aikaa poistella nyörejä hänen pyjamahousuistaan ja pistää ne piiloon, kertoo Bored Panda.

Kun mies avautui oudosta ongelmastaan muille, hän sai kuulla monta teoriaa, joissa epäiltiin, mikä oli nyörien katoamisen syynä. Joku halusi tietää, miten vaimo reagoi, kun mies kysyi häneltä, oliko hän tämän pilan takana. Samainen kysyjä lisäsi vielä, että voisiko vaimo vihata miehen pyjamahousuja. Joku epäili, että nauhat saattaisivat löytyä jostakin pyjamahousujen sisältä.

Lopulta mysteeri selvisi, kun joku osasi kysyä, onko miehellä lemmikkejä esimerkiksi kissaa, joilla on tapana piilotella asioita piilopaikkoihin. Miehellä tosiaan on kissa ja kissa oli irrottanut miehen pyjamahousuista nauhat ja piilottanut yhden niistä sohvan alle.

Kun mies katsoi vielä toisen sohvan taakse, löysi hän sieltä pienen kolon, josta loputkin nyörit löytyivät. Kissa oli piilottanut koloon paljon muutakin, jota mies ja hänen vaimonsa olivat etsineet esimerkiksi vaimon Air Podit ja pieniä Squishmallows -pehmoja.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut oudoimmat