Findance.com
18:10 - 09.11.2023 / viihde / Findance
TikTok-fitness-tähti puolustaa painoaan - "Painonnousu ei ole häpeä"

Elmint, TikTokin tunnettu vaikuttaja ja online-valmentaja, on herättänyt huomiota jakamalla avoimesti taistelunsa kehonkuvan ja painonhallinnan kanssa. Löydettyään rauhan oman kehonsa kanssa, hän on nyt kohteena verkkoarvostelijoille, mutta pysyy lujana.

Aiemmin Elmint kamppaili pukeutuakseen kuntosalilla mieleisensä paljastavasti, mutta nyt hän on vapautunut peloistaan ja kantaa ylpeästi valitsemiaan vaatteita. Tämä muutos ei ole mennyt sosiaalisen median ohi, ja hänen 205,000 TikTok-seuraajansa ovat olleet todistamassa tätä muutosta.

"Painoni on noussut," Elmint myöntää, mutta painottaa samalla, että painonnousun ympärillä vallitsevaa stigmaa täytyy vastustaa. Hän on omaksunut uuden asenteen, jossa fyysinen tila ei määritä hänen arvoaan tai elämänlaatuaan, kertoo The Sun.

Elämä voittaa trollit

Elmintin videot hehkuvat itsevarmuutta ja iloa. Hän kertoo kamppailustaan syömishäiriön kanssa, joka on ollut pitkä ja raskas taistelu.

"Olen saanut takaisin elämäni ja onneni," hän julistaa, korostaen kuinka tärkeää on löytää terve suhde ruokaan ja omaan itseensä.

Hänen päätöstään omaksua uusi elämäntapa ja suhtautuminen itseensä on otettu vastaan lämpimästi. Kommenttikenttä täyttyy tukijoista ja ihailevista sanoista, jotka juhlivat hänen matkaansa kohti itsevarmuutta ja sisäistä rauhaa.

"Olet inspiraatio monille," hehkuttaa eräs seuraaja, ja toinen lisää: "Jokaisen pitäisi saada tuntea näin hyvä olo omassa kehossaan."

Elmint jatkaa matkaansa rohkeasti, ja hänen tarinansa rohkaisee muitakin hyväksymään itsensä sellaisena kuin on – painosta riippumatta.

TikTok-video

@elmint #edrecovery #recovery #weightgain #transformation #selflove #bodypositive #bodypositivity #selfcare #elmint