Findance.com
04:10 - 04.11.2023 / maailmalta / Markku Leppilampi
Koiran tempaus tuli omistajalle erittäin kalliiksi - paikalle piti kutsua palokunta

Ranskalainen mies oli matkustelemassa Sveitsissä, kun hän joutui ikävään tilanteeseen koiransa kanssa. Sen jälkeen mies joutui maksamaan aimo summan, kertoo Oddity Central.

Kolme koiraa joista yksi ei voinut vastustaa metsästysviettiään

25-vuotias ranskalainen matkusti kolmen lemmikkikoiransa kanssa. Yksi niistä katosi.

Kadonnut koira oli 12-vuotias jackrussellin terrieri, joka pinkaisi ketun perään lähellä Vaulruzin kylää. Koira ei palannut jahtireissunsa jälkeen takaisin.

Mies etsi koiraa muutaman päivän ajan. Koira katosi perjantaina, ja löytyi sunnuntaiaamuna. Se oli kuitenkin vasta painajaisen alkua.

Kun koiruus lopulta löytyi, omistaja havaitsi sen jääneen ketun kanssa jumiin maanalaiseen, kapeaan putkeen, eikä sitä saanut pois ilman ammattiapua. Mies joutuikin kutsumaan paikalle palokunnan.

Palokunta varoitti operaation olevan maksullinen

Palokunta totesi paikan päällä tilannetta tutkittuaan, että koiran pelastamiseen tarvitaan lisää miehiä ja erikoislaitteistoa. Palokunta kertoi tämän tulevan kalliiksi, ja että mies joutuisi maksamaan operaatiosta.

Mies suostui, koska halusi rakkaan koiransa takaisin. Tässä vaiheessa hän ei ymmärtänyt, kuinka kallis pelastusoperaatio todella tulisikin olemaan.

Saatuaan laskun, viivan alla komeili 9241 Sveitsin frangia, joka kääntyy noin 9629 euroon. Mies joutui pulittamaan rakkaan koiransa toilailun vuoksi lähes 10 000 euroa.

- Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa, en halunnut koirani kuolevan putkeen. Se oli käsittämätöntä, mutta en silti odottanut tällaista, mies sanoi France Bleulle viitateen laskuun.

- Tämä on mieletöntä ja suhteetonta, hän vielä lisäsi.

Maksuaikaa miehelle annettiin 30 päivää. Hän sai lopulta maksuapua muilta koiranomistajilta ympäri maailmaa.

artikkelin avainsanat:
eläimet koira koirat