Findance.com
00:10 - 26.10.2023 / viihde / Findance
Lenovo aikoo mullistaa tekoälyn käytön henkilökohtaisella "AI-kaksoisolennolla"

Lenovo esitteli Tech World 2023 -tapahtumassaan uuden, henkilökohtaisen "AI-kaksoisolento" -konseptinsa, joka lupaa uudistaa tekoälyn käytön, raportoi Digital Trends.

Lenovon visiossa henkilökohtainen AI-kaksoisolento ei ole pelkkä tavallinen digitaalinen avustaja, vaan se ymmärtää ja oppii käyttäjästään ennakoimaan tarpeita ja tehostamaan päivittäisiä toimintoja.

Käyttäjäystävällinen ja älykäs

Lenovon henkilökohtainen AI-kaksoisolento kerää tietoa suoraan käyttäjän laitteelta, pyrkien olemaan proaktiivinen ja itsenäinen apuri.

Se pystyy muun muassa laatimaan käyttäjän mieltymyksiin perustuvia matkasuunnitelmia, valiten sopivimmat lentokentät ja suositellen tarkkoja ravintoloita ja aktiviteetteja.

Tietosuoja ensin

Vaikka jatkuva tietojen kerääminen saattaa herättää huolta tietosuojasta, Lenovo vakuuttaa keskittyvänsä vahvasti käyttäjien tietosuojaan.

Työkalu on suunniteltu niin, että AI oppii vain käyttäjän haluamista asioista, ja yksityisiä tietoja hallinnoidaan tiukasti, pitäen ne poissa julkisista pilvipalveluista ilman käyttäjän suostumusta.

Offline-tilassa toimiva

Erityisen merkittävää on, että Lenovon AI-kaksoisolento on suunniteltu toimimaan tehokkaasti myös offline-tilassa, mikä tekee siitä entistä käytännöllisemmän ja monipuolisemman työkalun.

Kehitys jatkuu

Lenovo on vielä kehitysvaiheessa tämän innovatiivisen työkalun kanssa, ja yritys pohtii, toteutetaanko se sovelluksena vai jonain muuna kokemuksena.

Lenovo on sitoutunut viemään tekoälyn uudelle tasolle tällä henkilökohtaisella lähestymistavalla, joka lupaa mullistaa sekä yksilöiden että yritysten kokemukset tekoälyn parissa.

artikkelin avainsanat:
AI Lenovo tech tekoäly