Findance.com
02:10 - 05.10.2023 / viihde / Findance
TikTok-kurvitar julistaa itsevarmuuttaan bikineissä, mutta joutuu nettikiusaajien kohteeksi

TikTok-vaikuttaja, joka rohkeasti jakaa kuviaan pienissä bikineissä sosiaalisessa mediassa, kohtaa jatkuvaa kritiikkiä ja syytöksiä "ylipainon ihannoinnista".

Miranda on tottunut jakamaan kuvia ja videoita itsestään pienten bikinien kanssa sosiaalisen median sivuillaan. Vaikka monet ihailevat hänen rohkeuttaan ja itsevarmuuttaan, kommenttikentät täyttyvät usein ilkeistä viesteistä hänen ulkonäkönsä suhteen, kertoo The Sun.

Julmaa kehosheimausta

Valitettavasti moni jättää Mirandan rohkaisevat viestit huomiotta ja keskittyy jättämään julmia kommentteja.

Monet kommentit keskittyvät Mirandan painoon ja ulkonäköön. Käyttäjien kommentit vaihtelivat väitteistä, että "lihavuus ei ole seksikästä" ja kehotuksista "mennä salille", aina pilkallisiin vertauksiin "Miss Piggyksi" ja verityypiksi "Big Mac".

@themirandaaffect Name that movie Wanna see the BTS? Comment “Show us BTS ” #florida #hurricaneidalia #rain #bts #positivity #uplifting #motivational #confident #bodypositive #bodypositivity #themirandaaffect #curvy #curvygirl original sound - Miranda Blakeslee

Myös tukea ja ihailevia kommentteja

Vaikka monet kommentoivat ilkeästi, useimmat ylistävät Mirandaa ja hänen vartaloaan.

Eräs käyttäjä nimitti sitä "ihanteelliseksi vartalotyypiksi", kun taas toinen keskittyi kehumaan hänen "lämmintä ja upeaa hymyään".

Joku toinen kommentoi: "Aivan loistavaa!" ja joku muu myönsi: "Olen aivan lumoutunut!"

@themirandaaffect Stretch marks in the sun are another level of beautiful #stretchmarks #curvy #bodypositive #motivational #bodypositivity #confident original sound - Miranda Blakeslee