Findance.com
04:10 - 16.09.2023 / maailmalta / Findance
Naisen päätös kieltäytyä parhaan ystävän häistä sai sosiaalisen median sekaisin
Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Nainen on paljastanut syyn, miksi ei aio osallistua parhaan ystävänsä häihin, ja aiheuttaa kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa, raportoi The Sun.

25-vuotias nainen on kertonut, ettei aio osallistua parhaan ystävänsä häihin useista syistä. Hänen parhaalla ystävällään oli keskeinen rooli hänen omassa hääjuhlassaan, joten päätös on herättänyt voimakkaita tunteita.

Nainen julkaisi pitkän viestin sosiaalisessa mediassa kertoen ystävänsä häiden kustannuksista. Hän paljasti säästävänsä rahaa talon ostamista varten ja oli myös huolissaan siitä, ettei hänen aviomiestään ollut kutsuttu hääjuhlaan.

Hän kirjoitti: "Olemme olleet parhaita ystäviä yli vuosikymmenen. Hän oli morsiusneitona häissäni ja investoi paljon aikaa, energiaa ja rahaa järjestämällä juhlia ja polttareita. Nyt kun hän on kihloissa, hän järjestää häät kaukana (majoitus ja kaikki ateriat maksetaan). Hän sanoi, että hän ei halua lahjoja tai juhlia, vaan toivoo, että ihmiset käyttävät rahaa lentolippuun. Liput maksavat noin $700-1300 meno-paluu."

Kun nainen kertoi ystävälleen, ettei aio osallistua häihin, morsian lähetti hänelle viestin ilmaisten pettymyksensä. Hän sanoi tehneensä kaikkensa auttaakseen taloudellisesti ystäväänsä osallistumaan häihin, mutta koki naisen olevan haluton etsimään ratkaisua.

Somessa voimakkaita reaktioita

Tämä aiheutti voimakkaita reaktioita. Monet kommentoijat kritisoivat naista päätöksestään. Yksi kirjoitti: "Vaikka voit valita mihin käytät rahasi, tuntuu siltä, että etsit tekosyitä olla menemättä. Olet itsekäs tällä päätökselläsi."

Toiset puolustivat naista ja sanoivat, ettei hän ollut väärässä kieltäytyessään osallistumasta häihin. Yksi kommentoi: "En ymmärrä, kuinka hän on ollut morsiusneitona häissäsi ja on muka parhaasi ystävä yli vuosikymmenen ajan, mutta väittää, ettei tunne aviomiestäsi kunnolla. Tämä kuulostaa tekosyyltä olla kutsumatta häntä."

Toinen lisäsi: "Lomaviikon ottaminen hääjuhlaan on paitsi kallista myös suuri osa vuosilomastasi. Joten joutuisit viettämään suurimman osan lomastasi ystävän ja muiden, joita et tunne hyvin, kanssa. Minulle tämä ei kuulosta houkuttelevalta."

Jää nähtäväksi, pystyvätkö ystävät ylittämään tämän esteen ja säilyttämään ystävyytensä...