Findance.com
14:10 - 14.09.2023 / maailmalta / Findance
Nainen sai selville: "Aviomies alkoi alunperin seurustella kanssani tehtyään vedon kavereidensa kanssa"

Tällaiset kohtaukset ovat tuttuja pikemminkin elokuvista, mutta Mirror kertoo naisesta, joka sai selville aviomiehensä lyöneen kavereiden kanssa hänestä vetoa.

Mirror-lehdessä tarinansa jakanut nainen kirjoitti: "Sain selville, että mieheni löi kavereidensa kanssa inhottavan vedon, kun hän tapasi minut, enkä näe häntä enää samalla tavalla."

24-vuotias nainen selitti, että hänen velipuolensa ja miehensä ovat olleet ystäviä yliopistosta asti, ja siitä lähtien, kun hän on tuntenut miehen, hän on ollut vain kunnioittava ja herttainen häntä kohtaan. Hän ei koskaan kuvitellut, että mies tai perheenjäsen voisivat koskaan olla niin julma.

"Heidän ystäväpiirinsä hajosi, kun he kasvoivat aikuisiksi ja seurasivat eri polkuja, ja muutama päivä sitten he päättivät tavata uudelleen. Tuo tapaaminen pidettiin minun kotonani, ja jossain vaiheessa illallisen aikana yksi hänen ystävistään alkoi sanoa asioita, kuten että hän, minun mieheni, oli hyvin onnekas, että suhteemme toimi. Kun hän sanoi sen, jotkut porukasta nauroivat, ja velipuoleni ja mieheni hermostuivat kovasti.

Nainen yritti kysyä, mistä mies puhui, mutta hänen miehensä käski hänen olla hiljaa, mikä sai hänet heti uskomaan, että jokin oli vialla. Nainen jatkoi vastausten pyytämistä, ja lopulta hänelle kerrottiin jengin vedosta.

"Hän kertoi minulle, että kun velipuoleni esitteli meidät, hän kertoi heille, että olin todella ylimielinen ja luuseri ja että tarvitsin jonkun 'antamaan minulle opetuksen'. Ja myönnän, että olin todella ylimielinen, olin ennen ärsyttävä, koska ajattelin, että kukaan ei ole minua fiksumpi ja että kaikki ovat idiootteja. He (velipuolta lukuun ottamatta) päättivät lyödä vetoa siitä, kuka pääsisi kanssani ensin sänkyyn, ilmeisesti se oli mieheni, ja olemme olleet siitä lähtien yhdessä - tämä tapahtui kuusi vuotta sitten."

"Minua loukkaisi vähemmän, jos hän olisi aina ollut kusipää, koska se olisi minun vikani, että rakastuin sellaiseen ihmiseen, mutta hän oli aina niin suloinen ja söpö minulle siitä lähtien, kun aloimme jutella, etten olisi ikinä uskonut, että hän pilkkasi minua selkäni takana."

Koko seurue hiljeni

Kun hänelle oli kerrottu nöyryyttävä tieto hänen miehestään ja velipuolestaan, nainen sanoi, että kaikki pöydän ympärillä olivat hiljaa, koska hän näytti niin järkyttyneeltä.

"Yritin nauraa sille ja nousin ylös ja menin huoneeseemme. Mieheni seurasi minua ja vannoi minulle, että hän ei ole enää sellainen, että hän rakastaa minua ja että hän katuu sitä, millainen kusipää hän oli ennen kuin tapasi minut, vaikka puhuimme paljon ja yritin antaa hänelle anteeksi, en voi katsoa häntä enää samalla tavalla."

Nainen on nyt joutunut sydäntä särkevään tilanteeseen, sillä hän on alkanut kyseenalaistaa kaiken, mitä hänen miehensä sanoo ja tekee.

Hän totesi lopuksi: "Tänä aamuna hän lähti kanssani lääkärin vastaanotolle, koska olen raskaana, ja kun hän itki nähdessään vauvamme, olin ällöttynyt, koska en tiennyt, oliko hän vilpitön vai ei. En tiedä milloin voin luottaa häneen taas, mutta haluan tehdä sen, mutta en voi, onko siinä edes järkeä? Voisivatko asiat palata entiselleen ennen tätä sotkua?"

Nainen saa tukea

Nainen sai tukea tarinaa kommentoineilta.

Yksi kommentoija kirjoitti: "Se, että he käyttivät termiä 'antaa hänelle opetus' saa minut oksentamaan ympäriinsä. Tuo kuulostaa joltain, joka sanotaan ennen pahoinpitelyä. Tämä velipuoli ja hänen ystävänsä kuulostavat minusta saalistajilta. Jos he olivat valmiita ajattelemaan tällaisia sairaita ajatuksia teinistä, jonka he näkivät kasvavan pienestä lapsesta lähtien, kuvitelkaa, miten he kohtelevat muita naisia elämässään."