Rabbit Films
14:10 - 10.09.2023 / tv-sarjat / Findance
Ultimate Escape Suomi jatkuu pian - Tätä on luvassa seikkailurealityn kakkoskaudella
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Seikkailureality Ultimate Escape Suomi aloittaa toisen tuotantokautensa TV5-kanavalla ja Discovery+-suoratoistopalvelussa 4. lokakuuta 2023.

Seikkailualue ulottuu uusissa jaksoissa myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Tiedossa on yllättäviä käänteitä sekä Pohjois-Norjan jylhissä vuoristomaisemissa että latvialaisen sotilastukikohdan sokkeloissa.

Kakkoskaudella mukana ovat Jukka Hildénin lisäksi Viivi Pumpanen, Roope Salminen, Jone Nikula, Pete Parkkonen, Mikko Penttiliä, Martina Aitolehti, Anne Kukkohovi ja Lauri Huttunen.

Jokaisessa jaksossa yhden vierailevan tähden hermot ja päättelykyky joutuvat koetukselle, kun hänet suljetaan salaiseen paikkaan kuljetettuun konttiin. Jukka Hildénin on selvitettävä tiensä kontin luo tietämättä omaa sijaintiaan tai kontin olinpaikkaa.

"Seikkailun laajentuminen ulkomaille erilaisiin maisemiin ja paikkoihin, jollaisia Suomesta ei löydy todella viritti tämän kauden tunnelman huippuunsa", Jukka Hildén hehkuttaa.

Hildénin aloituspiste on kymmenien kilometrien päässä kontista, jonne vieras on lukittuna. Heillä on käytettävissään 24 puhelua, 24 vinkkiä ja 24 tuntia aikaa onnistua tehtävässä.

Monimutkaisten vihjeiden avulla on löydyttävä välttämättömiä varusteita ja kartan palasia Jukan käyttöön, selvitettävä kontin sijainti ja löydettävä reitti kontin luokse.

Ainoa tapa viestiä ovat 30 sekunnin mittaiset puhelut, joita voi soittaa vain kontista käsin. Hildénin ja konttiin lukitun vierailevan tähden onkin pystyttävä työskentelemään yhdessä selvitäkseen häijystä pakopelistä.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!