Findance.com
18:10 - 05.09.2023 / viihde / Findance
Bikini-Jenifer vastaa pilkkaajilleen Instagramissa: "Elämä ei pääty 50-vuotiaana"

Jenifer Jenkins, itsevarma 50-vuotias amerikkalainen äiti, on noussut esille Instagram-sivustolla vastatessaan niille, jotka väittävät, että hän on "mennyttä aikaa".

Inspiroivassa Instagram-julkaisussaan hän paljasti, että vaikka hän ei aina ole ollut tyytyväinen ikääntymisprosessin mukanaan tuomiin fyysisiin muutoksiin, hän ei aio antaa muiden mielipiteiden määrittää, kuinka hän kokee itsensä tai elämänsä.

Vastaus "ikäsyrjinnälle"

Ikääntymisen myötä monet naiset kohtaavat yhteiskunnan asettamia paineita ja odotuksia.

Jenifer ei kuitenkaan aio alistua näille normeille.

Hän toteaa Daily Starin mukaan: "Elämä on matka, joka on täynnä mielenkiintoisia suhteita, uskomattomia kokemuksia ja paljon henkilökohtaista kasvua. Se on itsensä evoluutio, ja se on kaunista!"

Jeniferin mielestä sanoilla kuten "yli mäen" ja "keski-iän kriisi" on negatiivinen kaiku, mutta ne eivät määrittele hänen elämänsä laatua.

Omien päätösten puolustaminen

Jenifer on päättänyt ottaa hallinnan omasta elämästään, mukaan lukien terveydestä, kunnosta ja henkisestä hyvinvoinnista.

Vaikka hän on myöntänyt, että ajanjuoksu voi olla haastavaa, hän on päättänyt katsoa elämää positiivisella asenteella ja tehdä parhaansa joka päivä.

Yhteisön reaktiot

Eräs fani puolusti häntä sanomalla: "Miehet yrittävät lyödä hänet alas, koska he tietävät, etteivät heillä ole mahdollisuutta häneen. He vihaavat, kun naisilla on itsetunto."

Ikääntymisen kohtaaminen voi olla haastavaa, mutta rohkeat, kuten Jenifer Jenkins, ovat inspiraationa meille kaikille siitä, kuinka voimme elää elämämme täysillä jokaisena päivänä, riippumatta siitä, kuinka monta kynttilää on syntymäpäiväkakussamme.

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!