Findance.com
12:10 - 04.09.2023 / viihde / Findance
YouTube-tähti Erin paljastaa: Tämän vuoksi näytän 10 vuotta nuoremmalta

Kukapa meistä ei haluaisi näyttää nuorekkaammalta ja tuntea olonsa elinvoimaiseksi?

Erin Busbee, suositun lifestyle YouTube-kanavan ja verkkosivuston Busbee Style takana oleva nainen, jakaa vinkkejään siitä, miten hän onnistuu näyttämään kymmenen vuotta nuoremmalta, vaikka hän on lähellä viidettä kymmentä.

Alla Erinin vinkit The Sunin mukaan:

1. Valkaise hampaasi: Erinin mukaan mikään ei vanhenna sinua nopeammin kuin kellastuneet hampaat. Hänen suosituksensa on käyttää hammaslääkäreiden käyttämää valkaisugeeliä tehokkaan tuloksen saavuttamiseksi.

2. Hehkuvaa ihoa: Erin korostaa öljyjen ja seerumien merkitystä kuivan ilmaston aiheuttaman kuivan ihon hoidossa. Oikean tuotteen valinta antaa iholle nuorekkaan hehkun.

3. Kiiltävät hiukset: Erin käyttää obliphicaa saadakseen hiuksensa näyttämään kiiltäviltä ja terveiltä. Kuivat ja hauraat hiukset voivat vanhentaa ulkonäköä.

4. Tuuheat hiukset: Hiustenlähdön ehkäisy ja hiusten tuuheuden lisääminen, esimerkiksi hiustenpidennysten tai tuuheuttavien tuotteiden avulla, voi nuorentaa ulkonäköä.

5. Poninhäntä: Erin suosittelee pitämään hiukset poninhännällä, sillä se on nuorekas ja raikas look.

6. Tuuheat kulmakarvat: Erin neuvoo välttämään liiallista kulmakarvojen nyppimistä tai vahausia. Kulmakarvojen värjääminen voi myös saada ne näyttämään tuuheammilta.

7. Kevyt meikkivoide: Vältä paksuja meikkivoiteita ja puutereita. Erin suosittelee meikkivoiteen ja pohjustusaineen yhdistämistä luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

8. Silmäluomien pohjustusaine: Erin käyttää Too Faced -merkin silmäluomien pohjustusainetta piilottaakseen silmäluomiensa punaisuuden.

9. Huulten rajaus yläpuolelta: Erin neuvoo ylirajaamaan huulet saadakseen ne näyttämään täyteläisemmiltä ja piilottaakseen ylähuulen pienet juonteet.

10. Aurinkosuoja joka päivä: Aurinkosuojan käyttö on avain nuorekkaan ihon ylläpitoon. Erin levittää aurinkosuojan kasvoilleen, käsilleen ja dekolteelleen.

Ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa, mutta se voi vaikuttaa itsetuntoomme ja itsevarmuuteemme.

Kuten Erin sanoo: "Kun näytät hyvältä, tunnet itsesi hyväksi." Ja se voi olla voimakas tunne.

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!