Findance.com
04:10 - 24.08.2023 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Sulhanen sekoili häissä oikein kunnolla - Morsian haluaa heti eron
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Hääpäivän odotetaan olevan yksi elämän onnellisimmista päivistä, mutta se ei ole sitä kaikille. Eräs morsian koki Mirror-lehden mukaan, että hänen suuri päivänsä meni täysin pilalle ja hän syyttää siitä miestään.

Naisen mukaan hänen juuri naimansa mies teki heidän hääpäivänään teon, jota hän pitää sekä epäkunnioittavana että omituisena. Hän on nyt loukkaantunut ja kauhuissaan ja haluaa erota miehestään, jonka hän halusi tehdä heti seuraavana päivänä häistä.

Naisella oli hääpäivää varten vain yksi sääntö, jota hän ei halunnut rikottavan. Se oli se, että hän ei halunnut, että hänen miehensä hieroo hääkakkua hänen naamalleen. Mies ei tehnyt niin, mutta sen sijaan hän upotti naisen naaman hääkakkuun.

Nainen oli pitänyt miestään järkevänä miehenä ja hän luuli, että hänen miehensä tuntee hänet hyvin. Mies oli kuitenkin selkeästi suunnitellut tuon teon, koska hän oli varannut häihin kuppikakkuja tuhoutuneen hääkakun varalle.

Nainen haluaa nyt erota miehestään, mutta hänen sukulaisensa ovat sitä mieltä, että hänen ei pitäisi erota miehestään näin nopeasti häiden jälkeen.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!