Findance.com
02:10 - 05.08.2023 / viihde / Findance
Kurvikas TikTok-tähti väittää: Liikaa muotoja työpaikalle? - "Miehet tuijottavat sinua"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Kurvikas TikTok-tähti kertoo joutuneensa työpaikallaan pukeutumisen kritiikin kohteeksi - väitetysti vartalonsa muodon takia.

Isha Mason on kertonut joutuneensa työpaikallaan epämiellyttävään tilanteeseen vaatteidensa vuoksi, vaikka hän oli pukeutunut työasunsa mukaisesti.

Hänen mukaansa hänet kutsuttiin esimiehen toimistoon lukemaan pukeutumissääntöjä, koska "miehet tuijottivat häntä".

Videolla hän kertoo olevansa hämillään, sillä hänellä oli yllään Costcon työasukokonaisuus - harmaat housut ja burgundinpunainen pikeepaita nimilapulla varustettuna.

Isha väittää, että hänellä on yksinkertaisesti "väärä vartalonmuoto" tiukasti istuvalle työasulle.

Videon kuvauksessa hän lisää: "Joten olen rajusti ärsyyntynyt, minut kutsuttiin toimistoon, koska noudatan pukeutumissääntöjä, mutta vartaloni muoto on liikaa työhöni. En ymmärrä, että noudatan pukeutumissääntöjä, mutta koska minua saatetaan seurailla työssä, miten tämä on minun vikani?"

@isha.mason#bodyshaming #harrasment and it's just plain wrong!! #costco needs to focus on much more important things than my body shape I am #embarrassed this is #embarrassing #bodyshamingiswrong #happytuesday #sad

Isha painottaa, että hänen vaatetuksensa oli sopusoinnussa työpaikan pukeutumissääntöjen kanssa, mutta hän väittää joutuneensa epäreilun kohtelun uhriksi, koska miehet katselevat häntä.

Hän jatkaa: "Minut kutsuttiin toimistoon, ja minulle sanottiin, että vaikka minulla on päälläni oikeanlainen asu, minulla on väärä vartalonmuoto sen käyttämiseen. Olen pukeutumissäännösten mukainen, mutta koska miehet tuijottavat minua, minun täytyy tulla töihin isommissa vaatteissa... tämä on vartaloon kohdistuvaa häpeilyä, häirintää ja se on täysin väärin."

Isha toivoo, että Costco, työnantajansa, keskittyisi paljon tärkeämpiin asioihin kuin hänen vartalonsa muoto. Hänen kokemuksensa on herättänyt monien katsojien huomion, ja monet ovat jättäneet kommentteja tukien hänen pukeutumistaan.

Costcoa on Daily Starin toimesta pyydetty kommentoimaan tilannetta, mutta heidän pukeutumissääntöjensä mukaan Masonin asu ei riko sääntöjä. Costcon säännöt vaativat työntekijöitä pukeutumaan siististi ja ammattimaisesti, ja asusteiden tulee olla vapaat minkäänlaisista puolestapuhuvista viesteistä.

@isha.mason When your energy is good you attract what you want #manifestation #beauty #higherconsciousness #girl #lawofattraction

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!