Findance.com
18:10 - 20.07.2023 / viihde / Findance
TikTok-äiti sai törkeää palautetta bikineistään

Äiti ja TikTok-vaikuttaja, joka tunnetaan nimellä Amber, on osoittanut rohkeutensa ja itsetuntonsa TikTok-videolla, jossa hän esittelee vartaloaan kaksiosaisessa uima-asussa, välittämättä kriitikoista, jotka ovat kehottaneet häntä lopettamaan.

Amber vakuuttaa, ettei hän välitä siitä, mitä muut ajattelevat. Hän aikoo esitellä "tiikeriraitansa" - eli kehonsa jälkiä raskauksistaan - joka tapauksessa.

Videon taustalla saatu viesti

Jakaessaan videon yli 200 000 TikTok-seuraajansa kanssa, Amber näytti viestin, jonka hän oli saanut eräältä kriitikolta. "Sinun pitäisi lopettaa kaksiosaisen uima-asun käyttäminen," hän esitti viestin vastaanottajaa oksentamisen merkiksi.

Otettuaan yläosansa pois ja paljastettuaan uima-asunsa, Amber esitteli vartaloaan ilman pienintäkään häpeää. "Rakastan selluliittiani, tiikeriraitojani ja vatsaani," hän totesi. Hän ravisti vatsaansa korostaakseen, ettei hän välitä muiden mielipiteistä.

"Äitien vartalot ovat kauniita," hän julisti.

@yeesssbihhitsamber Mommy bodies are beautiful #POSITIVEVIBES #mommybody #fyp #carolinagirls #georgiagirl

Ylistäviä kommentteja

Kommenttikenttä täyttyi seuraajien ajatuksista. Monet kannustivat Amberia. "Ihmiset vihaavat, koska olet upea!!!", sanoi yksi kommentoija.

"Tämä ei ole paikka olla ilkeä ihmisille... Olet kaunis ja todella näytät upealta noissa uima-asuissa."

"Olet upea juuri sellaisena kuin olet, kulta", sanoi toinen.

"Jatka sinuna olemista, kaunis", lisäsi kolmas.

@yeesssbihhitsamber #jellybelly #fyp Tiktok hates makaronibologne - mak

Amberin video on esimerkki siitä, miten sosiaalisen median alustat, kuten TikTok, tarjoavat alustan naisille ja äideille juhlistaa kehojaan ja rohkaista toisiaan, riippumatta kriitikoista tai yhteiskunnan asettamista kauneusstandardeista.