Findance.com
18:10 - 18.07.2023 / viihde / Findance
Kurvikas TikTok-tähti bikineissä - "Ennen peitin mahdollisimman paljon vartaloani"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

29-vuotias TikTok-tähti Alex Aspasia on päässyt eroon kehodysmorfiasta ja hyväksynyt itsensä sellaisena kuin on.

Nykyään puolen miljoonan TikTok-käyttäjän seuraamalla Alexilla on usein yllään bikinit, eikä hän epäröi näyttää vatsaansa, reisiään ja raskausarpiaan. Tämä ei kuitenkaan ole aina ollut itsestäänselvyys.

Alex Aspasia kertoo The Sunille: "En olisi nuorempana uskonut, että tulevaisuudessa rohkenisin näyttäytyä julkisesti bikineissä nykyisessä koossani. Äitini ei pakottanut minua, mutta käytin niitä todella rumia kokouimapukuja, joilla peitin mahdollisimman paljon vartaloani."

@alexaspasia Please #fatgirrl

Nyt Alex, joka on kokoa 26, nauttii kehonsa esittelystä huolimatta negatiivisista kommenteista, joita hän saa verkossa.

"Kun kasvoin ja itsetuntoni vahvistui, ymmärsin, että ulkonäköni ei muuttuisi, olipa minulla ylläni yksi- tai kaksiosainen uimapuku. Päätin siis pukea päälleni sen söpön bikinin, jonka halusin käyttää. On täysin ok hyväksyä iso vatsa, isot reidet ja isot käsivarret - ne eivät katoa mihinkään. On kuuma, enkä halua pukeutua moniin kerroksiin", hän sanoo The Sunille.

Alexin mukaan ihmiset eivät oikeassa elämässä kommentoi hänen bikinivartaloaan, mutta sosiaalisessa mediassa tilanne on toinen. Siellä hän on joutunut kohtaamaan julmuutta ja haukkumista.

@alexaspasia Heheh #relationship #couple

Nettitrollien haukkumisen kohteena on paitsi Alexin paino, myös hänen suhteensa aviomiehensä kanssa. Alex arvostaa aviomiehensä tukea ja rakkaudenosoituksia, jotka rohkaisivat hänet ensimmäistä kertaa pukeutumaan bikineihin julkisesti. Jotkut eivät kuitenkaan ymmärrä, miksi hän on suhteessa mieheen, joka on häntä hoikempi.

"Yhteiskunta nöyryyttää lihavia ihmisiä ja kertoo heille, että he eivät ole arvokkaita. Siksi jotkut ihmiset eivät ymmärrä, kun näkevät ylipainoisen henkilön, jolla on rakastava ja tukeva kumppani."

Alex ei kuitenkaan anna negatiivisten ihmisten vaikuttaa itseensä tai suhteeseensa. Hän arvostaa kumppaninsa tukea ja kiittää tätä siitä, että tämä on auttanut häntä tuntemaan olonsa hyväksi omassa kehossaan.

@alexaspasia

Alexin päätavoitteena on rohkaista muita plus-kokoisia naisia osoittamaan rohkeutta ja näyttämään kehonsa. Hän on valmis kohtaamaan sosiaalisen median häiriköitä, jos se auttaa muita naisia.

"Naiset, jotka ovat samankokoisia kuin minä, sanovat, että he uskaltavat nyt pukea bikinit päälleen nähtyään minut niissä. Se on tärkeintä", Alex toteaa.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!