Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / AOP
09:10 - 28.06.2023 / elokuvat / Findance
David Corenswet on uusi Superman, myös uusi Lois Lane valittu

Uutta aikakautta DC Comics -sarjakuviin perustuvissa supersankarielokuvissa aloitteleva Superman: Legacy on saanut pääosan esittäjänsä.

David Corenswet on uusi Superman ja uutta Lois Lanea esittää Rachel Brosnahan.

James Gunnin ohjaama Superman: Legacy esittelee tuoreen näkökulman maailmankuulun sarjakuvasankarin alkuperätarinaan.

Elokuvassa työpaikan arki ja Clark Kentin elämän alkutaipale The Daily Planet -lehdessä on keskiössä. 29-vuotias David Corenswet, joka teki läpimurtonsa Ryan Murphyn Netflix-sarjassa Hollywood, esittää nuorta reportteria Kentiä. 32-vuotias Rachel Brosnahan nähdään hänen työkaverinaan ja elokuvan toisena päätähtenä.

David Corenswet
David Corenswet - Kuva: Matt Baron / BEI / Shutterstock / All Over Press

Ensi-iltaan 2025

Superman: Legacyn ohjaaja Gunn on myös käsikirjoittanut tarinan, joka perustuu Jerry Siegelin ja Joe Shusterin luomaan hahmoon. Peter Safran, tunnettu muun muassa "Aquaman"-elokuvista ja "The Conjuring" -franchiseista, toimii elokuvan tuottajana. Elokuva on tarkoitus saada ensi-iltaan 11. heinäkuuta 2025.

"Elokuva keskittyy Supermanin tasapainoiluun Kryptonin perintönsä ja ihmiskasvatuksensa välillä", Safran totesi aiemmin tänä vuonna, kun hän ja Gunn paljastivat laajan suunnitelman tulevista DC-elokuvista ja sarjoista.

"Hän on totuuden, oikeudenmukaisuuden ja amerikkalaisen tien ruumiillistuma. Hän on ystävällisyyden ilmentymä maailmassa, joka pitää ystävällisyyttä vanhanaikaisena."

Rachel Brosnahan
Rachel Brosnahan - Kuva: Gregory Pace / Shutterstock / All Over Press

Entuudestaan tuttuja näyttelijöitä

David Corenswet on saanut laajaa tunnustusta roolisuorituksestaan Netflixin "The Politician" -sarjassa sekä A24:n kauhuelokuvassa "Pearl". Hän myös kirjoitti, ohjasi ja tähditti web-sketsisarjaa "Moe & Jerryweather". Seuraavaksi hänet nähdään Natalie Portmanin vastanäyttelijänä Applen "The Lady In The Lake" -sarjassa.

Rachel Brosnahan on jo vakiintunut nimi ja hänellä on useita palkintoja roolistaan Amazonin pitkäikäisessä sarjassa "The Marvelous Mrs. Maisel". Hän teki läpimurtonsa Netflixin "House of Cards" -sarjassa. Hiljattain hän näytteli Benedict Cumberbatchin kanssa Lionsgaten elokuvassa "The Courier" sekä Christoph Waltzin ja Willem Dafoen kanssa Walter Hillin vuoden 2022 western-elokuvassa "Dead For a Dollar".