Findance.com
02:10 - 30.06.2023 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttaja, 64, esittelee tyrmäävän bikinikuntonsa

64-vuotias TikTok-vaikuttaja Harrah Brown on saanut sosiaalisen median sekaisin nuorekkaalla ulkonäöllään.

Valkoiseen bikiniasuun pukeutunut nainen esitteli vatsalihaksensa ja hoikan vartalonsa, jättäen seuraajansa hämmästyneiksi ja vaikuttuneiksi.

Neljän aikuisen lapsen äiti vakuuttaa seuraajilleen, että "Tämän kunnon saaminen tässä iässä on mahdollista kärsivällisyydellä, johdonmukaisuudella ja määrätietoisuudella".

Terveellinen ruokavalio ja säännölliset treenit

Vastatessaan huoliin vatsarasvasta, Harrah vastasi: "Minulla on edelleen ongelmia vatsarasvan kanssa. Sen lisäksi, että treenaan 3x viikossa, vähennän huonoja hiilihydraatteja, sokeria ja prosessoituja ruokia."

Sitoutuminen kuntoiluun ja ravitsemukseen näyttää kuitenkin olevan hänen salaisuutensa nuorekkaan ulkonäön ja vartalon ylläpitämiseen.

@harrahbrown #womenover50 #fitnessmotivation #healthywomenlifestyle #over50andfabulous

Sosiaalisen median reaktiot

Internetin reaktio Harrahin vartaloon on ollut ylivoimaisen myönteinen, monien ilmaistessa ihailevansa hänen kuntoaan ja nuorekasta ulkonäköään.

Yksi käyttäjä jopa sekoitti hänet näyttelijä Kim Basingeriin.

Huolimatta joistakin epäilyistä hänen ikänsä suhteen, Harrah luottavaisesti pysyy väitteissään, toistaen, “Kiitos! Olen 64".

@harrahbrown #healthywomenlifestyle #over50andfabulous #aginggracefully #bikiniseason

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!