Findance.com
02:10 - 27.06.2023 / viihde / Findance
50-vuotias TikTok-Erica ihmettelee: "Miksi meidän pitäisi menettää seksikkyytemme"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

50-vuotias TikTok-vaikuttaja Erica saa usein kritiikkiä ihmisiltä, jotka kehottavat häntä pukeutumaan "ikänsä mukaisesti".

Kritiikistä huolimatta hän on ylpeä tyylikkäästä vaatekaapistaan ja valitsee usein asuja, jotka imartelevat hänen vartaloaan. Hiljattain hän vastasi trollille, joka arvosteli häntä siitä, ettei hän käytä "ikään sopivia vaatteita".

Vastaa arvostelijoille

TikTok-tilillään jakamallaan videolla Erica vastaa arvostelijoilleen ja ilmaisee pettymyksensä joidenkin naisten kateuteen. Hän kyseenalaistaa yhteiskunnalliset odotukset siitä, että naisten pitäisi pukeutua vaatimattomasti ikääntyessään, kun taas miehet voivat jatkaa elämästään nauttimista ilman tällaisia rajoituksia.

"Miksi meidän pitäisi menettää seksuaalisuutemme ja seksikkyytemme, koska olemme saavuttaneet tietyn iän?" Erica kysyy videolla ja lisää, että hän on ylpeä elinvoimaisesta latinalaisamerikkalaisesta kulttuuristaan eikä suostu tukahduttamaan aistillisuuttaan ikärajoitusten vuoksi.

@ericasgirlyworld

Kehonsa juhlistaminen

Erica puolustaa vaatevalintaansa ja toteaa, että hänen pitäisi saada esitellä vartaloaan, jonka eteen hän on tehnyt kovasti töitä. Hän laihdutti hiljattain 7 kiloa ruokavalion ja liikunnan avulla eikä näe mitään syytä, miksi hän ei voisi juhlia menestystään pukeutumalla vartaloaan esitteleviin asuihin.

"Nämä kommentit tulevat naisilta, jotka yleensä elävät hyvin keskinkertaista elämää ja ovat hyvin katkeria. He näkevät nämä naiset, jotka ovat anteeksipyytelemättömiä ja elävät parasta elämäänsä, ja se suututtaa heitä, koska heillä ei ole rohkeutta laittaa itseään likoon ja tavoitella unelmiaan ja olla näin elinvoimaisia", Erica selittää.

@ericasgirlyworld #ericasgirlyworld #fashiontips #stylehack #fashiontrends #zara #fashiontok #lookbook

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!