Findance.com
02:10 - 21.06.2023 / viihde / Findance
Isorintainen TikTok-vaikuttaja iskee trolleihin, jotka haukkuvat häntä lihavaksi

Kookkaasta povestaan tunnettu TikTok-vaikuttaja on noussut vastustamaan nettitrolleja, jotka ovat solvanneet kutsumalla häntä lihavaksi.

Yathbeauty vastasi videolla, jossa hänellä oli yllään musta pitsikorsettitoppi ja korkeavyötäröiset farkut.

Vastaa tanssien

"Kun ihmiset kutsuvat minua lihavaksi", hän kirjoitti kuvatekstiin ja vastasi kehosheimaajille uhmakkaalla tanssilla Kai Cenatin kappaleen, I don't care, tahtiin.

Yath, joka on kerännyt TikTokissa yli 467 000 seuraajaa, nähdään tanssimassa rinnat lähes ulos topista ponnahtaen.

@cabithabeauty

Kommentoijat ylistävät

Monet hänen seuraajistaan tulivat puolustamaan häntä kommenteissa.

"Et ole lihava... Sinulla on kurveja! Olet todella kaunis", kirjoitti eräs kannattaja.

Toinen kirjoitti: "Unelmani on mennä kanssasi naimisiin".

@cabithabeauty #fyp

Joutunut puolustautumaan aiemminkin

Valitettavasti tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Yathia joutuu puolustautumaan tällaisia sanallisia hyökkäyksiä vastaan. Naiset, joilla on suuret rinnat, tuntevat kamppailut, joita he kohtaavat erityisesti kuumalla säällä.

Täydellisen asun löytäminen, johon suuri povi mahtuu ja joka samalla pysyy viileänä, voi olla haastavaa. Lisäksi on otettava huomioon muita epämukavuuksia, kuten hiki rintojen alla ja ylimääräisen painon kantamisesta johtuva ylimääräinen lämpö.

Juuri tämän ahdingon kanssa on tällä hetkellä tekemisissä TikTok-vaikuttaja Yathia. Hän jakoi hiljattain videon itsestään tiukassa asussa kuuman auringon alla ja paljasti, että trollit olivat arvostelleet häntä siitä, että hän paljasti rintansa asussaan.

@cabithabeauty Replying to @G

Eräs trolli kirjoitti: "Laita ne pois (näkyvistä)". Positiivisuuttaan ylläpitävä Yathia vastasi videolla, jonka kuvateksti oli: "Anna olla, on kuuma, en voi sille mitään".

Hänen kannattajansa puolustivat häntä nopeasti kommenteissa. "Miksi kukaan sanoisi noin?" yksi kirjoitti, kun taas toinen lisäsi: "Älä laita niitä pois".