Findance.com
12:10 - 12.06.2023 / viihde / Findance
TikTok-Lenore, 50: "Pukeudun bikineihin - Sano mitä sanot"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

50-vuotias TikTok-vaikuttaja on antanut kehopositiivisen viestin niille, joiden mielestä hänen ei pitäisi olla bikinimallina.

Lenore otti TikTokin käyttöönsä ilmoittaakseen, ettei hän häpeä ikäänsä ja ulkonäköään.

3,4 miljoonaa TikTok-tykkäystä kerännyt Lenore ei suostu ujostelemaan kameran edessä, vaan käyttää alustaansa edistääkseen kehopositiivisuutta ja haastaakseen ikään liittyvät stereotypiat.

Julistus itseluottamuksesta

Lyhyessä mutta vaikuttavassa yhdeksän sekunnin TikTok-videossa Lenore puhui suoraan niille, joiden mielestä hänen ei pitäisi poseerata paljastavissa uimapuvuissa ikänsä vuoksi.

Kuvatekstissä hän toteaa: "Olen 49-vuotias (täytti pian videon jälkeen 50), enkä häpeä ikääni enkä sitä, miltä vartaloni näyttää."

Videolla upea malli poseerasi olkaimettomissa bikineissä itsevarmasti altaan edessä ja esitteli luonnollisia kurvejaan koko maailman nähtäväksi.

Vahvistavia vastauksia ja tukea

Lenoren video keräsi positiivisten reaktioiden tulvan katsojilta, jotka ihailivat hänen itsevarmuuttaan ja taputtivat hänen voimaannuttavalle lausunnolleen.

Kehuja sateli, ja katsojat ilmaisivat ihailunsa hänen kauneuttaan ja itsevarmuuttaan kohtaan.

Kommentteja, kuten "Näyttää hyvältä. Kaunis nainen", "Sinulla ei ole mitään hävettävää. Näytät upealta" ja "Anna mennä, tyttö! Kaunis", kommenttiosio tulvi ja vahvisti sitä, että on tärkeää irrottautua yhteiskunnallisista odotuksista ja hyväksyä itsensä ilman pelkoa.

@lenore_models I am 49 years old and I am not ashamed of my age, I am not ashamed of how my body looks. #bikini #popularvideo #2022

50 tuli täyteen

Kannustavien kommenttien joukossa eräs nainen totesi: "Hyvä sinulle. Meidän ei pitäisi pelätä." Tämä tunne resonoi monien katsojien kanssa, jotka tunnistivat ikään liittyvien stereotypioiden haastamisen ja itsevarmuuden varauksettoman omaksumisen merkityksen.

Lenoren peloton läsnäolo muistuttaa siitä, että kauneus ei tunne ikärajoja ja että jokainen ihminen ansaitsee tuntea itsensä voimaantuneeksi ja ylpeäksi vartalostaan yhteiskunnallisista normeista tai odotuksista riippumatta.

Pian videon jälkeen Lenore täytti 50 vuotta, mitä hän juhlisti seuraavanlaisella videolla:

@lenore_models

I will be 50 years old in 6 days

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!