Findance.com
12:10 - 07.06.2023 / viihde / Findance
TikTok-nainen, 52, jyrähtää: "Miten niin minihameet eivät ole yli 50-vuotiaille?"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Viisikymppinen TikTok-muotivaikuttaja vastustaa yhteiskunnallisia odotuksia ja omaksuu oman ainutlaatuisen tyylitajunsa.

Huolimatta kritiikistä ja ikään perustuvista muotisäännöistä hän on päättänyt käyttää minihameita ja muita valitsemiaan vaatekappaleita, kertoo brittilehti The Sun.

Luottamus henkilökohtaisiin muotivalintoihin

52-vuotias Ting, joka tunnetaan TikTokissa nimellä @tingmystyle, jakoi asujaan suurelle seuraajajoukolleen.

Vastauksena kommenttiin, jonka mukaan minihameet eivät sovi yli 50-vuotiaille naisille, Ting esitteli asujaan itsevarmasti.

Hylkää stereotypiat ja negatiiviset kommentit

Ting torjui tiukasti käsityksen, että tietyt vaatekappaleet ovat kiellettyjä yli 50-vuotiaille naisille. Kun toinen trolli kritisoi ikääntyneiden naisten cropped toppeja, Ting ilmaisi kiivaasti eriävän mielipiteensä.

Hän haastoi myös ajatuksen, jonka mukaan kirkkaat värit eivät sovi yli 50-vuotiaille naisille. Ting kieltäytyi hyväksymästä negatiivista suhtautumista ja korosti, että viisikymppiset naiset voivat pukeutua miten haluavat ja tuntea olonsa hyväksi.

@tingmystyle Women over 50 can dress anything they want and feel food! #proaging #womenover50 #over50style #styleover50 #dressthewayyouwant #dresscode @tingmystyle original sound - Schitt’s Creek

Vastakaikua yleisöltä

Tingin viesti sai vastakaikua yleisössään, ja monet ilmaisivat kommenteissa tukensa ja ihailunsa.

Tingin itsevarmuuden innoittamana eräs kommentoija kertoi, kuinka hänen oma äitinsä oli hylännyt lyhyet hameet täytettyään 50 vuotta, mutta hän ei suostu tekemään samoin.

Ting myönsi, että ajat ovat muuttuneet, ja korosti, että on tärkeää irrottautua aiempien sukupolvien asettamista rajoituksista.

@tingmystyle 9 minutes a day for a toned abs and strong core! #strongcore #tonedabs #ab #fitover50 #absworkout #thisis52 @tingmystyle

Vanhenemisen ja yksilöllisen tyylin omaksuminen

Ting rohkaisi ajatusta ikääntymisen puolesta ja korosti, että viisikymppisten naisten tulisi tuntea itsensä voimaantuneiksi ilmaisemaan henkilökohtaista tyyliään. Hän korosti, että ikä ei saisi rajoittaa muotivalintoja, ja otti mukaan hashtageja, kuten #proaging ja #styleover50, edistääkseen tätä voimaannuttavaa viestiä.

Rohkeilla muotivalinnoillaan ja itsevarmalla asenteellaan Ting haastaa yhteiskunnalliset normit ja rohkaisee naisia omaksumaan oman ainutlaatuisen tyylinsä iästä riippumatta.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!