Findance.com
03:10 - 06.06.2023 / viihde / Findance
Bikinit päälle kritiikistä huolimatta - TikTok-kurvitar näyttää esimerkkiä

TikTok-vaikuttaja otti kantaa nettitrolleja vastaan pukeutumalla bikineihin julkisella uima-altaalla.

Hän kieltäytyi lannistumasta vartalonkokoa koskevista halventavista kommenteista ja päätti sen sijaan juhlia kauneuttaan ja itseluottamustaan.

Plus-kokoisten naisten kauneutta ja muotia

TikTok-vaikuttaja Lo, joka tunnetaan nimimerkillä @lo_sangstaa, jakaa säännöllisesti sisältöä, joka edistää "plus-kokoisten naisten kauneutta ja muotia", ja hänellä on yli 43 000 seuraajaa.

Tuoreessa postauksessaan hän kohtasi rohkeasti trollejaan ja teki sen anteeksipyytelemättömällä tyylillä, raportoi The Sun.

Upea hidastettu otos

Lo pukeutui videollaan ylpeänä mustiin kaksiosaisiin bikineihin, jotka korostivat hänen kurvejaan ja säteilevät itsevarmuutta.

Videon kuvatekstissä mainittiin yksi hänen saamistaan loukkauksista - "Olet liian lihava käyttämään bikinejä".

Lo vastasi voimakkaalla hidastetulla otoksella, jossa hän nousee altaasta. Hän vastasi loukkaukseen itsevarmasti kysymällä: "Rakastatko minua, beibi?".

@lo_sangstaa Do you love me baby? #fyp #foryou #plussize

Tuki ja ihailu voittaa negatiivisuuden

Lo sai postaukseensa katsojiensa tuen ja ihailun tulvan, joka helposti peitti alleen kaikki negatiiviset kommentit. Monet ilmaisivat ihailunsa kommenteilla kuten "Aivan täydellistä" ja "Olet uskomaton. Niin kuuma."

Erään katsojan kommentti kiteytti vallitsevan ihailun tunteen: "Se, joka sanoi noin, on selvästi sokea. Kuolisin ollakseni yhtä kauniin naisen kanssa kuin sinä."

Oli ilmeistä, että Lon säteily ja itsevarma asenne olivat tehokkaasti tukahduttaneet pinnallisen kritiikin.

@lo_sangstaa #fyp #foryou #plussizeswim #plussize swimsuit from @fashionnovacurve