Findance.com
18:10 - 04.06.2023 / viihde / Findance
Kurvikas TikTok-tähti: "Minä pukeudun bikineihin, vaikka sinä et"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Alecia, joka tunnetaan TikTok-palvelussa myös nimellä Big Body Baddie, taistelee trolleja vastaan, jotka arvostelevat hänen vartalonkokoaan.

Sen sijaan, että hän antaisi ilkeiden kommenttien vaikuttaa itseensä, hän vakuuttaa ylpeänä viehättävyyttään ja edistää kehopositiivisuutta ja plus-kokoisten itserakkautta.

Itseluottamusta juhlimassa

Viimeaikaisissa postauksissa Alecia osoittaa säteilevästi itsevarmuuttaan kehostaan.

Eräällä videolla hän on kirkkaanpunaisissa bikineissä loikoilemassa porealtaassa, vastauksena trollin kommenttiin, jossa luki: "En voisi koskaan julkaista videota itsestäni bikineissä tuon kokoisena".

Lannistumatta Alecia iski takaisin suositulla ääniklipillä, jossa hän sanoo: "Okei, no, se olet sinä".

@a_mcelwee Only hot and young once #bigbodybaddie #bodyconfidence #fypviral #plussizeedition #bodypositivity #LIKEABOMBSHELL follow me on ig the_jaderoom - jade

Toisessa postauksessa hän esitteli ylpeänä kurvejaan tiukassa ruskeassa mekossa ja vastasi niille, jotka käyttävät termiä "lihava" loukkauksena.

Äänitettä matkien hän sanoi leikkisästi: "En voi uskoa, että jotkut teistä yhä yrittävät käyttää läskiä loukkauksena".

Hän jatkoi elehtien vartaloaan kohti: "Baby, onko tämä loukkaus? Hetkinen, hetkinen. Onko tämä loukkaus? En haluaisi nähdä kohteliaisuutta."

@a_mcelwee My love for @Samyra is boundless #samyra #bigbodybaddie #fypviral #ShowUrGrillSkillz #bodypositivity original sound - Samyra

Tuki voittaa peikot

Monet sosiaalisen median käyttäjät ovat kerääntyneet Alecian ympärille ja jaelle hänelle positiivisia kommenteja ja kutsuneet häntä "kauniiksi".

Tukevien äänien rinnalla trollit kuitenkin jatkavat negatiivisten kommenttien julkaisemista Alecian vartalosta.

Alecia ei lannistu, vaan jatkaa kampanjaansa kehopositiivisuuden ja itserakkauden puolesta.

@a_mcelwee Really contemplated posting this :/ #nickiminaj #fypviral #bigbodybaddie #nourisheveryyou original sound - user08558716234

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!