Findance.com
04:10 - 03.06.2023 / viihde / Findance
"Hän näyttää kahdelta täysin eri ihmiseltä" - TikTok-Angela on meikkaamisen mestari

Meikkimaailmassa luova mieli ja taitavat kädet voivat luoda lukemattomia muodonmuutoksia.

Angela, Yhdysvalloissa asuva meikkiharrastaja, joka käyttää TikTok-palvelussa nimimerkkiä @anchoringangela, on mainio esimerkki tästä.

Hän on levinnyt viraalisesti kunnioitusta herättävistä muodonmuutoslookeistaan, ja erityisesti hänen peitevoidetaitonsa ovat tulleet tunnetuiksi.

Mm. silmänaluset piiloon

Angela tunnetaan kyvystään peittää näkyvät silmänaluset virheettömästi. Saavuttaakseen tämän hän käyttää silmänympärysvoidetta, jonka jälkeen hän käyttää kahta erilaista peitevoidetta ja puuteria.

Tämä tekniikka peittää tehokkaasti hänen "turvonneita ja punaisia" silmäpussejaan, jotka ovat olleet hänelle epävarmuustekijä lapsuudesta asti.

Hän sanoo The Sunin mukaan: "Kun olin nuorempi, ihmiset kysyivät minulta jatkuvasti, olinko sairas tai väsynyt silmäpussieni vuoksi. Kirjaimellisesti siitä lähtien, kun olin lastentarhassa."

Angela löysi lohtunsa meikistä, joka auttoi häntä peittämään tämän epävarmuuden.

@anchoringangela Replying to @irishclover54 i have my concealer routine pinned to the top of my page Its the second video from the top! Transition IB: @xgisela #beforeandaftermakeup #makeuptransformation #transitions #beforeandafter #makeupmagic #lowlightmakeup #concealer #makeupmetamorphos #makeuptransformer MAIN ATTRACTION - EVA

Reaktiot Angelan muodonmuutoksiin

Hänen muodonmuutoksensa ovat niin rajuja, että jotkut katsojat eivät voi uskoa niitä todeksi, ja muutamat epäilevät, että hän käyttää filttereitä.

Eräs käyttäjä kommentoi: "Hän näyttää kahdelta täysin eri ihmiseltä".

Toinen vaikuttunut katsoja totesi: "Kumarrus valepukujen mestarille".

Vastauksena filtterisyytöksiin Angela totesi itsevarmasti: "Luota minuun, filtterit eivät korjaa kasvojani, meikkaustaitoni korjaavat ne."

@anchoringangela Replying to @dianebitesize #notsponsoredbutshouldbe #beforeandafter #beforeandaftermakeup #makeuptransformation #makeuptransitions #transition #makeuptransition #makeupartist #makeupmetamorphos #makeupmetamorhposis #makeupmagic #makeupchallenge #beforeandaftermakeup original sound - xxtristanxo

artikkelin avainsanat:
meikit meikkaaminen naiskauneutta TikTok