Findance.com
14:10 - 18.05.2023 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttaja paljastaa arkensa: "Isot rinnat aiheuttavat jatkuvia törkykommentteja"

TikTok-vaikuttaja Nix on paljastanut, kuinka saa suurien rintojensa vuoksi jatkuvasti tökeröitä kommentteja.

Hän kertoo The Sunin mukaan, että paitsi naimisissa olevat miehet tuijottavat häntä tauotta, myös iäkkäät naiset antavat hänelle pukeutumisneuvoja ja äidit tekevät outoja huomautuksia hänen rinnoistaan.

Sosiaalisen median julkaisu

Nainen julkaisi TikTokissa videon, jossa hän kertoo "päivittäin kuulemistaan asioista". Videon hän esittää näkökulmastaan: "Sinulla on isot rinnat."

Kommentit ja huomautukset

Nix jakaa videolla kuvan satunnaisesta vanhemmasta naisesta ja kertoo, että tällaiset naiset usein sanovat hänelle: "Älä pukeudu noin mieheni edessä."

Hän esittää myös kuvan nuoresta naisesta ja väittää, että he usein huomauttavat: "Tiedän, että ne ovat feikkejä."

Äidit ja miesten kommentit

Seuraavaksi Nix jakaa kuvan äidistä pienen lapsen kanssa ja kertoo, että äidit usein katsovat hänen rintojaan ja kysyvät: "Olisiko ylimääräistä maitoa pienokaiselleni?"

Hän jakaa myös kuvan miehestä ja kertoo, että miehet usein katsovat hänen suuria rintojaan ja sanovat: "Yök, ne roikkuvat."

@nix_did_it_again Things i hear on the dialy basis #takeaNAIRbreak #HPSustainableSounds #CatOnALeash #foryou Miami, My Amy - Keith Whitley

Yllättäviä kommentteja ja tuijotusta

Lisäksi Nix jakaa kuvan ylipainoisesta miehestä, joka syö pikaruokaa, ja kertoo, että tällaiset miehet usein katsovat häntä ja huomauttavat: "Mene salille."

Hän myös toteaa, että iäkkäät miehet usein tuijottavat häntä, vaikka heidän vaimonsa olisivat läsnä.

Some-reaktiot

Nixin video on saanut paljon huomiota ja kerännyt jo 1,6 miljoonaa katselukertaa. Monet sosiaalisen median käyttäjät ovat samastuneet Nixiin ja jakaneet tätä kommenttikentässä. Monet ovat myös ilmaisseet tukensa Nixille.

Eräs TikTok-käyttäjä kommentoi: "Ihmiset ovat vain kateellisia. Olet uskomaton."

Toinenkin kommentoi: "He ovat vain kateellisia."

Kolmas TikTok-käyttäjä totesi: "Hauska fakta, useimmat ihmiset puhuvat liikaa päivittäin, ja heidän pitäisi oppia pitämään negatiiviset vibat omana tietonaan."

@nix_did_it_again #SephoraConcealers #DrPepperTuitionContest #cartoonnetwork #totaldrama #totaldramaisland #cosplay #fyp #fyp

Loppusanat

Nixin esimerkki on muistutus siitä, kuinka naiset kohtaavat jatkuvasti kritiikkiä ja tökeröitä kommentteja ulkonäkönsä vuoksi.

On tärkeää, että jokainen nainen tuntee olevansa arvostettu ja hyväksytty juuri sellaisena kuin on, eikä kenenkään pitäisi joutua kestämään loukkaavia huomautuksia.

artikkelin avainsanat:
kehosheimaus naiskauneutta rinnat TikTok