Findance.com
18:10 - 12.05.2023 / viihde / Findance
Isorintainen TikTok-vaikuttaja iskee trolleihin, jotka käskevät häntä piilottamaan povensa
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Kehopositiivinen vaikuttaja Casee Brim Australiasta on vastannut kriitikoille, jotka väittävät, että hänen pitäisi peittää rintansa tai vetää vatsaansa sisään.

Hän kertoo, että ongelma on yhteiskunnassa, joka seksualisoi suuret rinnat, eikä niiden naisten, jotka niitä kantavat.

Ei häpeää

Blondi kaunotar, joka käyttää F-kupin rintaliivejä, paljastaa joitakin kommentteja, joita hän on saanut rintaliiviensä koon vuoksi. Hän kirjoittaa: "Ihmisillä on paljon mielipiteitä naisista, jotka yksinkertaisesti elävät omassa kehossaan!"

Casee toteaa The Sunin mukaan: "Voimme olla seksuaalisia ilman häpeää ja samalla torjua seksualisointia. Pukeutuminen paljastavaan yläosaan ei tarkoita, että olisin seksityöntekijä tai pitäisi aloittaa OF-tili, olen vain olemassa omassa kehossani."

@caseebrim

TREND STARTED BY LIGHTSUMMERKOREA - LIGHTSUMMERKOREA

Tuki yhteisöltä

Videon ovat katsoneet yli 100 000 ihmistä ja se on saanut 8 000 tykkäystä. Ihmiset ovat kiirehtineet kommentoimaan postauksia ja kiittämään Caseeta kehopositiivisuuden puolestapuhumisesta.

Yksi kommentoija sanoi: "Onko se liian paljastava? Vai onko minulla vain rinnat?"

Toinen kommentoi: "Rakastan tilisi sisältöä - harmi, että ihmiset ovat niin ilkeitä."

@caseebrim#bellypooch #endobelly #endometriosis #tummypooch I Dont Care - Lily Olsen

Voimakas vastalause

Caseen tarina tuo esille useita tärkeitä kysymyksiä, jotka liittyvät kehonkuvan ja sukupuolen rooleihin yhteiskunnassamme. Ensinnäkin se kertoo, kuinka naisia arvostellaan usein ulkonäön perusteella, ja heidän kehonsa saatetaan seksualisoida heidän tahtomattaan. Toiseksi se osoittaa, kuinka naisten odotetaan usein sopeutuvan tiukkoihin kauneusihanteisiin, kuten hoikkuuteen, ja kuinka heidän kehoaan saatetaan arvostella, jos se ei täytä näitä ihanteita.

Mutta Caseen tarina on myös voimakas vastalause näitä normeja ja odotuksia vastaan. Hän kieltäytyy häpeämästä kehoaan tai muuttamaan sitä toisten miellyttämiseksi, ja hän korostaa, että naiset voivat olla seksuaalisia ilman, että heidät seksualisoidaan. Hän haastaa yhteiskunnan käsitykset siitä, miltä naisen "pitäisi" näyttää, ja rohkaisee muita naisia tekemään samoin. Tämä osoittaa, kuinka kehopositiivisuuden liike voi auttaa naisia tuntemaan olonsa mukavammaksi omassa kehossaan ja vastustamaan yhteiskunnan paineita.

Caseen tarina on esimerkki siitä, kuinka sosiaalisen median alustat voivat toimia työkaluina naisten voimaannuttamiseen ja normien haastamiseen. Se osoittaa, kuinka yksittäiset ihmiset voivat käyttää sosiaalista mediaa muuttaakseen keskustelua ja luoda uusia, positiivisempia käsityksiä siitä, mitä tarkoittaa olla nainen. Lisäksi se osoittaa, kuinka tärkeää on puolustaa itsenäisyyttä ja itsemääräämisoikeutta omaan kehoon liittyvissä asioissa.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!