Matt Crossick / Global / Shutterstock / AOP
06:10 - 15.05.2023 / viihde / Findance
Kelly Brook, 43: "Ikääntyessään on vain tyytyväinen, jos joku haluaa nähdä rintani"

Kelly Brook, 43, on pitkään ollut yksi maailman seksikkäimmistä naisista erilaisissa äänestyksissä ja hän on säännöllisesti esitellyt kurvejaan valokuvissa.

Nykyään Brook toteaa hyväntuulisesti, että on vain "kiitollinen", että ihmiset haluavat nähdä hänet vähäpukeisena.

Ikä ja itsevarmuus

Kelly Brook kertoo The Sunille, että ikääntyessään hän on tullut kiitollisemmaksi huomiosta, jonka hän saa.

- Ainoat viestit, joita sosiaalisessa mediassa saan, ovat: "Kelly, miksi julkaiset kuvia puutarhastasi? Haluamme nähdä tissisi"

- Taidan olla vain kiitollinen siitä, että joku haluaa nähdä tissini. Kun ylittää 40, tulee kiitollisemmaksi.

Hän nauraa ja sanoo, että kun tulee yli 40-vuotiaaksi, alkaa arvostaa enemmän sitä, että joku haluaa nähdä hänet.

- Kun olet 20- tai 30-vuotias, et halua, että kukaan katsoo. Mutta kun tulet 40- tai 50-vuotiaaksi, arvostat sitä enemmän. Toivot, että joku katsoisi, hän nauraa.

Rehellisyys ja vastuullisuus

Kelly Brook on aiemmin puhunut avoimesti siitä, kuinka hän on käyttänyt filttereitä muokatakseen kuviaan, mutta nyt hän on hyvin tyytyväinen ulkonäköönsä eikä juuri muokkaa kuvia ennen niiden julkaisemista.

- Luulen, että tuli aika, jolloin tein niin. En tajunnut, mitä viestiä se lähetti ulospäin. Olen nyt paljon vastuullisempi, enkä muokkaa kuvia enkä muuta vartaloani, Brook kertoo The Sunille.

Onnellisuus ja terveelliset elämäntavat

Kelly Brook uskoo, että hänen painonsa ja kehonkuvansa ovat yhteydessä siihen, miten hän voi emotionaalisesti.

- Kun katson laihinta aikaani, se saattaa olla yksi elämäni vaikeimmista ajoista. Saatan olla menettänyt isäni tai käynyt läpi jotain hyvin dramaattista, enkä ole syönyt kunnolla ja laihtunut paljon. En haluaisi olla se henkilö uudelleen, Brook kommentoi The Sunille.

Neljän vuoden ajan SlimFast-tuotemerkin kanssa työskennellyt Brook sanoo, että hän on nyt valmis puhumaan avoimesti painonhallintamatkastaan, jonka on täytynyt kohdata kehonsa muuttuessa ikääntyessään.

- Huomasin, että kehoni muuttui vanhetessani, ja SlimFast tarjosi minulle mahdollisuuden käsitellä painonhallintani matkaa, Brook selittää.

- Lihoin nopeasti, kun saavutin 35 ikävuoden, ja elämäntapani ja ruokavalioni, jotka aina olivat toimineet, eivät enää toimineetkaan. Lihoin todella, todella nopeasti.

- Huomaat, kun alat tuntea olosi veteläksi ja väsyneeksi. Et halua tuntea oloasi siltä, vaikka käyttäisitkin löysiä vaatteita, ja ajattelisit, ettei kukaan huomaa, ja että on hyväksyttävää tulla sellaiseksi vanhetessaan, Kelly Brook pohtii The Sunin haastattelussa.

- En todellakaan halunnut hyväksyä sitä. Tiesin, että voisin näyttää paremmalta, ja että voisin tehdä pieniä muutoksia elämäntapaani, jotka saavat minut tuntemaan oloni paremmaksi. Loppujen lopuksi petin vain itseäni.

Nämä Kelly Brookin avoimet ja inhimilliset kommentit tuovat tuulahduksen rehellisyyttä ja aitoutta usein niin pintapuoliseen viihdemaailmaan.

Ne ovat muistutus siitä, että kauneusihanteet ja itsetunto ovat henkilökohtaisia, ja että ikääntyminen voi tuoda mukanaan uudenlaista itsevarmuutta ja kiitollisuutta.

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
ikä ikääntyminen Kelly Brook naiskauneutta


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!